Bolnavă, dar tot frumoasă: Catherine Zeta-Jones, seducătoare la 43 de ani

Michael Douglas e un norocos. Nu doar pentru că a scăpat de cancer, ci și pentru că are alături una dintre cele mai frumoase și mai puternice femei din lume. Deși trebuie să facă față unei afecțiuni dificile, tulburarea bipolară, Catherine Zeta-Jones arată senzațional și pare că înflorește cu fiecare an pe care îl adaugă peste pragul de 40.
 
Actrița de origine galeză a impresionat la un eveniment de promovare a noului film în care a jucat alături de Bruce Willis, Anthony Hopkins, Helen Mirren și Mary-Louise Parker. Zeta-Jones a venit marți la proiecția organizată la Muzeul de Artă Modernă din New York îmbrăcată cu o rochie neagră, cu inserții argintii, care îi punea în valoare silueta și picioarele foarte bine lucrate.

Zeta-Jones a venit singură la evenimentul găzduit de muzeul newyorkez, unde li s-a alăturat colegilor de distribuție.
 
 
 
 
Bruce Willis a venit cu soția sa, modelul Emma Heming, care era mai gătită decât el; starul din "Die Hard" era îmbrăcat casual, cu jeanși și un pulover subțire negru, cu anchior, purtat peste un tricou.
 
 

Rochia purtată de Zeta-Jones este semnată de Michael Kors și a atras atenția încă de la sosire.
 
 
 
Catherine este o mare admiratoare a acestui designer și obișnuiește să poarte creațiile sale pe covorul roșu. Ea a purtat rochii realizate de Kors la premiera filmului "Side Effects" și la Festivalul de film Tribeca, desfășurat anul trecut, scrie cotidianul britanic Daily Mail.
Printre vedetele care au optat pentru creațiile lui Michael Kors se mai numără Blake Lively, Gwyneth Paltrow și Jennifer Lopez.
 
 
 
Pentru premiera filmului, Zeta-Jones a ales săptămâna trecută o rochie neagră din dantelă, cu decolteu adânc, creată de designerul român Maria Lucia Hohan pentru una dintre apariţiile sale publice, respectiv premiera celui mai nou film al ei.
 
 
 
Aparițiile reușite ale actriței denotă că ea și-a revenit după problemele de sănătate din ultima vreme.
Catherine Zeta-Jones, din proprie iniţiativă, într-o clinică specializată în tratarea sindromului maniaco-depresiv.

Sindromul maniaco-depresiv, cunoscut şi sub denumirea de tulburare bipolară, de care actriţa galeză a dezvăluit că suferă în 2011, se caracterizează prin schimbări extreme de dispoziţie, de la depresii severe până la episoade maniace, în cursul cărora bolnavii tind să aibă o dispoziţie euforică, să fie hiperactivi, agitaţi şi fără să simtă necesitatea somnului. Totodată, în cursul episoadelor depresive, persoanele care suferă de această tulburare sunt triste, se simt fără speranţă, vinovate şi/sau fără valoare şi au un nivel scăzut de energie.
Actriţa galeză a fost deja tratată în unități medicale specializate împotriva acestui sindrom.
 
 
 
Catherine Zeta-Jones a debutat în anii 1990, în musicalul "42nd Street", şi a fost remarcată de Philip de Broca, care a distribuit-o în primul ei film, "Sheherezada" (1990).
Primul rol important a fost Elena din "Masca lui Zorro" (1998), unde a jucat alături de Anthony Hopkins şi Antonio Banderas. A jucat în numeroase filme cu succes la public, precum "Capcană pentru hoţ" (1999), "Chicago" (2002), pentru care a fost recompensată cu premiul Oscar, "Ocean's Twelve - Unsprezece + una" (2004), "Legenda lui Zorro" (2005) şi "Fără Rezervări, Fără Reţineri" (2007). Recent, ea a primit titlul de Comandor al Imperiului Britanic pentru serviciile aduse cinematografiei, dar şi pentru activităţile caritabile desfăşurate în Ţara Galilor.
 
În "Red 2/Greu de pensionat 2", continuarea comediei de acțiune din 2010, Catherine Zeta-Jones joacă rolul spioanei Miranda Wood, care se îndrăgostește de Frank Moses, personajul interpretat de Bruca Willis.
 
 
 
 
 
"Când am citit pentru prima dată scenariul, ea a țâșnit pur și simplu spre mine", a spus actrița despre persoanajul ei.
"Este foarte amuzantă pentru că e o pacoste atât de mare, în fine, e o spioană cu un aer sexy. A fost amuzant să port tocuri înalte pe străzile din Paris", a adăugat actrița.

Filmul va avea premiera în România pe 9 august.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Iulie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod