Cum a devenit Carmen Harra din cântăreaţă în România, clarvăzătoare în SUA

Carmen Harra, cea mai cunoscută clarvăzătoare din România, a participat recent la un dineu exclusivist oferit de Bill Clinton.

Clarvăzătoarea, care este de profesie psiholog, s-a fotografiat alături de fostul preşedinte american şi a stat de vorbă cu soţia acestuia, pe care a anunţat-o că va deveni cu siguranţă preşedintele Statelor Unite ale Americii.

„De acum 14 ani îi spuneam lui Hillary că va ajunge guvernator al statului New York, apoi că va candida la Preşedinţia SUA şi va fi, până la urmă, prima femeie-preşedinte din istoria Statelor Unite“, a spus Carmen Harra pentru Ziarul Ring.

Carmen Harra, care este născută în anul 1955 şi este nepoate lui Octavian Goga, a devenit cunoscută în anul 1980, datorită formaţiei Trio Express, care a preluat toate piesele celor de la Modern Talking.

Celebră rămâne reluarea hit-ului „Brother Louie“, care în versiunea românească s-a numit „Nu vei şti“. La acea vreme, Carmen avea numele de Mureşan şi era lidera formaţiei.



În anul 1983, vedeta pleacă pentru un timp în Suedia, după care se mută definitiv în Statele Unite ale Americii. Ajunsă la New York, face masterul la Somerset University şi devine psiholog. După cum spune chiar ea, este doctor psiholog, nu prezicătoare sau ghicitoare, şi crede în puterea minţii şi a înţelepciunii.

Vestita clarvăzătoare a apărut în emisiuni la Today, Fox News, Good Day New York, iar printre persoanele pe care le-a consiliat şi cărora le-a prezis viitorul se regăsesc Hillary şi Bill Clinton, Jennifer Lopez, Elisabeth Hasslehoff, Ben Affleck şi Courtney Cox.

După ce Alexandra Stan a fost bătută de Marcel Prodan, Carmen Harra a precizat că artista şi managerul ei s-au întâlnit şi în vieţi anterioare, când artista a fost înjunghiată mortal de bărbat.

Aşa a explicat celebra vizionară relaţia violentă dintre Alexandra Stan şi Marcel Prodan. „Ura dintre ei provine din memorii inactive, nu e vorba de o criză de nervi cauzată de bani. El a omorât-o de tânără într-o viaţă anterioară, când rolurile erau inversate: ea era nobilă, iar el, sclavul ei. A bătut-o, maltratat-o şi schingiuit-o. Nu întâmplător ea s-a născut cu un singur rinichi... Dacă într-o viaţă anterioară eşti bătut, tăiat sau ţi se scoate un organ, corpul fizic duce cu el această memorie într-o existenţă viitoare“, a spus Carmen Harra.

19 Iulie 2013
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cititor pe 6 Apr 2014, 08:50
    Doctoratele doamnei Carmen Harra

    Ce usor e sa-i fraieresti pe romanii din Romania laudandu-te ca ai studii superioare/doctorate obtinute in America pentru ca romanilor le e mai dificil sa inteleaga cum e sistemul de invatamant din America...si asta e foarte normal, e alta tara, alt sistem de invatamant.... Am gasit pe net un (de fapt mai multe) curriculum facut de Carmen Harra si ea listeaza ca a obtinut doua doctorate (PhD) in hipnoza si tratamente alternative, unul de la Albert University si celalalt de la Somerset University din New Jersey. Ce e interesant e ca aceste universitati nu apar nicaieri pe google, nu au website-uri, sunt ca si inexistente. Lucrez in mediul academic si pot sa va spun ca la noi in Statele Unite absolut toate colegiile/universitatile au website, acolo are fiecare student contul lui, prin care studentii comunica cu profesorii, au materiale online pentru studiu, au teme care se pot face numai online, au acces la contul de student, la note, la fisa matricola, la consilierul personal...ideea e ca nu se concepe invatamant in America fara resurse online si website al universtitatii, etc. Pur si simplu nu se mai poate in ziua de azi ca o facultate sa nu aiba website. Mai mult decat atat, la o cautare simpla pe google apar multe website-uri care listeaza facultatile absolvite de doamna Harra ca fiind nimic altceva decat mari tzepe pentru ca platesti o suma de inscriere si probabil niste cursuri doar de forma (daca le-oi face si pe alea) apoi ti se da o diploma fara nici o valoare, care nu e recunoscuta in lumea academica nu numai pentru ca facultatile nu sunt acreditate, ele sunt practic inexistente. Puteti cauta si singuri pe google dupa cuvinte ca "fake doctorate" sau "Albert University phony" si o sa aflati ca diploma doamnei Harra este 100% falsa si fara nici o valoare. Nici macar nu are dreptul sa profeseze in baza acestor diplome. Aici in America universitatile absolvite de doamna Harra nici nu exista si asta poate verifica oricine pe siteul guvernamental al ministerului invatamantului din America.

    2
    0

  • popa viorica pe 20 Sep 2013, 22:46
    vreau sa stiu daca se mai intoarce inapoi sotul

    vreau sami dati un raspuns

    1
    1

  • ciceron pe 1 Aug 2013, 00:16
    cum a devenit Carmen Hara....

    de excroaca ce era l-a convins pe Tariceanu sa se insoare cu ea si l-a folosit ca pe o trambulina cu directia marele vis :SUA. de aceea el nu zice nimic despre jigodie

    3
    2

  • Dodi pe 24 Iul 2013, 22:00
    @baba floarea

    nu m-ar mira ca "baba floarea" sa fie chiar escroaca de Hara..pardon,Muresan... escroaca de care a ras toata Romania,macar daca erai buna de ceva,nici voce nu ai cel putin,te sustineau cele 2 colege cu vocea lor extraordinara ! mi-ar fi si rusine sa mai apar pe "sticla"..RUSINE !

    5
    1

  • baba floarea pe 20 Iul 2013, 15:52
    cel 2 comentarii

    LORI si DODI cine va impiedica sa fiti si voi excroace???N-AVETI NEVOIE DE BANI??SUNTETI IN STARE SA LUATI VIZA PT.AMERICA??NUUUU,VOI CLANTANITI DINTII DE FOAME SI INVIDIE

    3
    5

  • Loredana pe 19 Iul 2013, 09:33
    Carmen? O ninfomanä

    Nu mai facetzi propagandä unei excroace. NIMIC din asa zisele ei previziuni nu s-au implinit. Când era in România RÄDEA TOT ce avea CEVA in pantaloni. Cu Titus Andrei - fostul sef de redactie - Muzicä Usoarä de la Radio Bucuresti are ub copil din flori. Cine stie ce PANTALON a sustzinut-o sä-si facä aceastä reputatzie de clarväzätoare. 'Câstigä babi grasi de pe urma prostiei omenesti. La fel ca popii

    12
    4

  • Dodi pe 19 Iul 2013, 08:07
    O ESCROACA !

    tot o mai tineti in brate ? nu pot realiza cum ajungeti sa faceti vedeta,o escroaca !?!?

    10
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod