Blestemul lui Huidu: de la accidentul de schi, la moartea mamei sale

Viaţa lui Şerban Huidu pare a fi una cu mai multe dezamăgiri decât împliniri, cârcotaşul trecând de-a lungul timpului prin grele încercări.

În urmă cu doar câteva zile, o nouă tragedie l-a lovit pe Huidu. Mama cârcotaşului s-a stins din viaţă la vârsta de 59 de ani, după ce timp de mai mulţi ani s-a luptat cu o boală necruţătoare. Daniela Sabina Ghenea a murit weekendul trecut din cauza cancerului, boală de care suferea de cinci ani de zile şi pe care reuşise să o ţină sub control în urma unui tratament cu citostatice.

Citiţi şi:

Mama lui Şerban Huidu a decedat la 59 de ani din cauza cancerului

Huidu a fost dat în judecată la CEDO de soţia uneia dintre victime


Aceasta nu este însă singura dramă trăită de Şerban Huidu în acest an.

În luna iulie, Florin Huidu, tatăl cârcotaşului, a ajuns la terapie intensivă, după ce a fost atacat de un bărbat în propriul restaurant. Potrivit oamenilor legii, tatăl lui Huidu a fost tăiat pe faţă cu cioburile de la o halbă de bere, care fusese spartă în capul mamei vitrege a cârcotaşului.



Tot în luna iulie a acestui an, Elena Balog, al cărei soţ, Ştefan Lungu Balog, a murit în accidentul rutier provocat de Şerban Huidu, a depus plângere împotriva fostului realizator TV la CEDO. Femeia nu este de acord cu sentința Curții de Apel Braşov, prin care Huidu a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare.

Ea cere ca realizatorul radio să fie închis pentru accidentul soldat cu trei morţi, produs în octombrie 2011, în zona localităţii Timişul de Sus, din judeţul Braşov.

În luna mai a anului 2012, Şerban Huidu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă. În urma coliziunii provocate de Huidu şi-au pierdut viaţa Ioan Garbis, Magda Drăghici şi Ştefan Lungu Balog.

Anul acesta, în luna februarie, cârcotașul a primit patru ani de închisoare, cu suspendare. În plus, el a primit interdicţia de a urca la volan pentru o perioadă de şase ani. Magistraţii au mai decis ca soţia lui Ştefan Lungu Balog să primească daune morale de 120.000 de euro şi materiale de 5.500 de lei, reprezentând cheltuieli cu înmormântarea, şi 5.000 de euro, reprezentând contravaloarea mașinii Dacia Logan distrusă în accident.
Totodată, fiul lui Ştefan Lungu Balog a obţinut în instanţă daune morale în valoare de 120.000 de euro.



Tot în anul 2011, cu mai bine de şase luni înainte de a avea accidentul de maşină, Huidu îşi pierdea soacra, care avea 62 de ani. Femeii i s-a făcut rău înainte de a pleca la munte, iar medicii de pe ambulanţă au constatat decesul cauzat de o comoţie cerebrală.

Şerban Huidu nu a fost atunci anunţat de moartea soacrei sale, deoarece se afla la recuperare în Austria, după accidentul suferit la schi pe 29 decembrie 2010. Cârcotaşul a suferit atunci un traumatism cranian, iar medicii austrieci l-au indus în comă profundă, vedeta fiind inconştientă timp de mai multe zile.

Tot în anul 2010, Vlad Huidu, fratele lui Şerban, a fost implicat într-un accident de motocicletă în urma căruia s-a ales cu ficatul rupt, fiind înternat mai multe săptămâni în spital.

8 August 2013
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ani pe 8 Aug 2013, 15:14
    re

    Ai mare dreptate, papagal! Nu rezolvi nimic primind despagubiri, nimic nu poate umple un gol...nicidecum banii...lacomia din pacate isi arata coltii chiar si in nenorociri.E greu de crezut ca a fost blestemat, eu cred mai degraba ca a deranjat pe multi si ca tot ce i s-a intamplat a fost razbunare.

    1
    1

  • eclair pe 8 Aug 2013, 12:50
    Huidu

    Faptul ca-si "batea joc fara jena" mi se pare salutar. Si Caragiale si-a batut joc cu cruzime de tarele romanilor si nu a fost considerat un damnat pentru aceasta, si nici nu s-a considerat ca scrierile lui au adus blestemul asupra fiului.... Cronica Carcotasilor punea in evidenta incultura. manelizarea Romaniei, proasta crestere, parvenitismul..Adevarat adevarul doare, multi se regaseau in emisiuni chiar fara sa fie "vedetele" in discutie de aici supararea. Apoi Cronica este un format cumparat din Italia emisiunea "Le iene" este mult mai virulenta dar nimeni nu considera ca i se face cuiva o nedreptate pentru ca se arata prostia si proasta crestere. Cei care se simt vizati ar trebui sa incerce sa schimbe ceva in comportamentul lor si nu sa se simta "deranjati" dar prostul pana nu e fudul nu e prost destul. In privinta accidentului sa fereasca D-zeu pe oricine, ce o fi in sufletul lui....Respectiva mama si sotie a obtinut despagubiri, vrea si cu paie si cu fan, vrea sa-l vada in puscarie..si banii de unde o sa-i mai ia....nu e de ajuns ca i s-a intamplat o mare nenorocire doreste cu orice pret sa moara si capra vecinului...Nu-l disculp pe Huidu, dar atata ura...nu e un serial killer ....nu a omorat cu buna stiinta...toata lumea a pierdutI si toti sunt nefericiti aici..Inclusiv Huidu...

    10
    1

  • papagal pe 8 Aug 2013, 09:29
    Huidu

    Cred ca Cronica Carcotasilor este singura emisiune de valoare. Este o critica inteligenta si nu virulenta,dar evident ca deranja pe cei carora le scotea in evidenta incultura(vezi parlamentari agramati si needucati). Si Constantin Tanase deranja...dar prostul nu-i prost destul daca nu este si fudul. In ceea ce priveste sotia celui care il vrea in inchisoare-ii dau un mesaj Nimeni si nimic nu-i va inlocui sotul-dar ura o va macina incetul cu incetul.Stiu ca ii este greu,dar daca va mai lasa niste copii fara tata ii va fi mai usor?Va fi satisfacut sa vada niste copii mici sfasiati de dorul tatalui? Si eu mi-am pierdut tatal la 17 ani tot intr-un accident de masina. Nu am avut inima sa trimitem la inchisoare un om care avea acasa o fetita de 5 ani. Nimeni nuvrea sa omoare.A fost un accident doamna. Nu il consider un criminal.Este o mare diferenta Mai reflectati

    14
    2

  • Sabina pe 8 Aug 2013, 07:56
    Oare blestemele se prind?

    Câtzi l-or fi blestemat cä-si bätea joc de ei, färä jenä, in emisiunile cârcotasilor. Doar ca sä facä bani multzi, färä enormä muncä. Se pare cä blestemele l-au ajuns, aviz acelora care ii urmeazä exemplul in emisiunile TV de foarte proastä calitate, un mijloc de a indobitoci media, de a o aduce la nivelul Tziganiadei. Si uite asa, si ele contribuie la felul in care FOARTE CURAND România se va scrie cu 2 de R - respectiv RRomAnia

    9
    6

  • anyone_else pe 8 Aug 2013, 03:01
    salut

    imi dau seama ca nu ii este asa de usor lui..imi pare rau

    5
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod