Mama lui Şerban Huidu a decedat la 58 de ani din cauza cancerului

O nouă tragedie îl loveşte pe fostul cârcotaş. După ce în urmă cu o săptămână, tatăl vedetei a fost bătut, Şerban Huidu şi-a pierdut mama în urma unei boli necruţătoare.
Şerban Huidu trece printr-o nouă tragedie. Mama cârcotaşului a decedat la vârsta de 58 de ani din cauza cancerului. Femeia s-a luptat vreme de cinci ani cu această maladie. Din păcate nu a supravieţuit.

Daniela Sabina Ghenea a murit în acest weekend. Multă vreme a reuşit să ţină boala sub control în urma unui tratament cu citostatice. Şerban şi Vlad, fiii ei, au făcut tot posibilul pentru a-i salva viaţa. Mama lor a fost internată pentru o vreme într-o clinică din Viena. Deşi, în ultimul an, mama vedetei TV s-a reîntors la serviciu, fiind cercetător la Institutul Naţional de Cercetare şi Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare, boala a revenit şi a răpus-o. Familia a făcut tot posibilul pentru ca tragica veste să nu ajungă în atenţia opiniei publice.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • interconect_30 pe 11 Aug 2013, 05:08
    D-Zeu s-o odihneasca in pace precum merita un om care a facut cercetari pentru alti oameni dar nu a putut sa-si salveze propia persoana.!

    Maladia asta "cancerul "ar trebui mai bine cercetata, daca un om din cercetare cu multe resurse materiale nu a putut sa o invinga ,atunci noi oameniii de rand ce ar trebui sa facem ?, sa ne resemnam in fata inevitabilului ? cel mai bine ar fi ca aceasta soarta nedreapta ce a lovit-o pe mama lui Huidu sa fie un semnal de alarma pentru oamenii cu mai multe resurse financiare sa aloce niste banuti si cercetarii cancerului .

    0
    0

  • gabyoo pe 6 Aug 2013, 18:07
    D-Zeu so ierte!!!

    Un mare gol ramane in suflet cand iti pierzi mama!!!! Imi pare rau pt. El ca ii merge asa rau in ultimu timp!!!dar cu accidentu trebuia sa fie atent, si eu conduc dar cand plec la drum is cu okii in 4!!!!!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod