Bianca Drăgușanu, supărată fiindcă a fost lăsată de CNA fără emisiune

Vedeta a declarat că membrii Consiliului Național al Audiovizualului au luat o decizie ce vizează o persoană pe care nu o cunosc.

Bianca Drăguşanu este afectată din cauza deciziei CNA de a respinge grila de programe a postului Antena 2, care urma să se transforme în Antena Stars. Roşcata nu a rămas fără reacţie: "Au luat o decizie despre un om pe care nu îl cunosc. Eu nu spun că sunt un model, mă abordează fete de nouă ani care poartă lentile de contact pentru a fi ca şi mine. Am fost abordată de femei care se înfometează. Ceea ce sunt eu acum sunt datorită autodisciplinei mele", a declarat Bianca în emisiunea "Acces direct".

Soția lui Victor Slav a explicat şi care va fi scopul show-ului ei de la Antena Star, al cărui titlu urma să fie "Academia Biancăi": "Eu îmi doresc să am această emsiune cu ajutorul celor de la CNA. Este o emisiune informativă, chiar îi invit pe cei de la CNA să vadă episodul. Tinerele vor fi îndrumate să nu facă aceleaşi greşeli ca şi mine. Mi-am dorit să îmi depăşesc condiţia. Consider că este un proiect foarte decent, prin care toate fetele care îşi doresc să fie ca mine, dar printr-o informare corectă. Nu vă înfometaţi, nu purtaţi gene false.

Vreau să trimit un mesaj adolescentelor, prin care să poată deveni femei decente. Acesta este proiectul pe care vreau să îl punem la punct cu o echipă minunată."

Într-o intervenţie în direct, una dintre membrele CNA care a votat împotriva proiectului, a explicat că principalul motiv al acestei hotărâri a fost acela că roşcata nu este pregătită pentru a avea o emisiune. "Principala problemă pe care o am cu Bianca Drăguşanu este că nu este antrenată pentru un astfel de show. Doamna Drăguşanu, trebuie să parcurgeţi codul şi legea audiovizualului. Până când eu nu mă asigur că în calitate de gazdă a acestui show veţi fi pregătită, eu nu votez. Trebuie să faci un training. Nu te naşti un om de televiziune", a spus Laura Georgescu.

Bianca a replicat că este dispusă să înveţe pentru a fi capabilă să atingă toţi aceşti paşi. "Putem da un examen şi mă pot prezenta în faţa dumneavoastră cu lecţia învăţată. Nu sunt de capul meu, am lângă mine o întreagă echipă care cu siguranţă mă va susţine şi mă va antrena (...) Eu urmează să am o emisiune înregistrată.
Nu voi prezenta live, este o emisiune înregistrată alăuri de o echipă competentă"
, a explicat vedeta. "Aveţi timp să o antrenaţi pe Bianca Drăguşanu, până în martie, să o trimiteţi în America... pentru a fi pregătită pentru acest show", i-a spus Laura Georgescu prezentatoarei emisiunii, Simona Gherghe.

CNA a respins, marţi, solicitarea societăţii Antena TV Group de transformare a televiziunii Antena 2 în Antena Stars, unii membri ai Consiliului - Narcisa Iorga şi Laura Georgescu - precizând că postul se va tabloidiza prin emisiunile unor prezentatori ca Bianca Drăguşanu incluse în noua grilă a canalului.

Antena TV Group a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului modificarea denumirii televiziunii Antena 2 în Antena Stars, modificarea siglei şi a grilei de programe a televiziunii.

La şedinţa de marți a fost prezent şi Cristian Ionescu, managerul echipei care coordonează proiectul de televiziune Antena Stars. Ionescu este şi managerul echipei care produce emisiunile "Un Show Păcătos" şi "Acces direct", care sunt difuzate de Antena 1, o altă televiziune deţinută de Antena TV Group, notează Click!.

"Premisa de la care plecăm este aceea că, de la lansarea sa, în 2007, Antena 2 a fost un post de dezbatere, fie că au fost subiecte sociale, showbiz, talk-show-uri. S-a atins potenţialul maxim relativ rapid, însă evoluţia pieţei TV din ultimii ani ne-a demonstrat că, păstrând lucrurile aşa cum sunt, nu mai avem suficientă forţă pentru a creşte cota de piaţă a canalului. Aşa a apărut această nouă repoziţionare a televiziunii, cu sloturi suplimentare de ştiri şi reality show în weekend", a spus Cristian Ionescu, care a spus că Bianca ar avea alocat reality-show-ul "Academia Biancăi", în timp ce Loredana Chivu şi Ana Maria Mocanu ar fi protagoniste în emisiunea "Asistentele".

Potrivit ziarului Click!, Bianca Drăguşanu urma să aibă un salariu de 16.000 de euro. "Dincolo de faptul că vorbim de un personaj care atrage atenţia, Bianca Drăguşanu a reuşit în viaţă. A pornit de la o fată de condiţie modestă, aşa cum sunt cele mai multe tinere din ţara asta, şi care şi-a găsit drumul ei în viaţă, şi-a deschis un business în modă, începe o carieră în televiziune", a explicat Cristian Ionescu.

Cei mai mulți membri ai CNA s-au declarat împotriva transformării Antenei 2 în Antena Stars.

Narcisa Iorga i-a spus reprezentantului postului că, din punctul său de vedere, Antena Stars va fi o televiziune taboidizată 100%: "Faptul că dumneavoastră vă ocupaţi de acest post, care sunteţi producător şi la «Acces direct» şi la «Un show păcătos», nu face decât să-mi confirme că acest Antena Stars va fi un post cu 24 de ore de «Acces direct» şi «Un show păcătos». Nu voi susţine niciodată tabloidizarea unui post de televiziune, aşa cum o propuneţi dumneavoastră."

"Este o televiziune tabloid de 24 de ore. Am avut nenumărate probleme cu emisiunea «Acces direct» şi probabil vor mai fi", a mai spus Narcisa Iorga.

În urma discuţiilor, CNA a decis să respingă solicitarea Antena TV Group de modificare a denumirii televiziunii Antena 2 în Antena Stars, de modificare a siglei şi a grilei de programe a televiziunii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Decembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pollet_a pe 10 Dec 2013, 23:36
    Of, of, .......

    Saraca, nu mai are de unde sa scoata bani? Poate gaseste ceva la ....Disney Channel, la cum arata acum, precis le va placea copiilor.

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod