Roxana Ciuhulescu, fan cycling!

Cunoscută pentru stilul de viață activ și pentru consecvența cu care face sport, Roxana Ciuhulescu a participat recent la o oră de cycling găzduită de Stejarii Country Club, unul dintre cele mai impresionante proiecte de sport, wellness și relaxare din Europa de Est.
Sub îndrumarea binecunoscutului antrenor Ladislau Kristof, instructor de cycling în cadrul primului social club din România, Roxana s-a bucurat de o oră intensă de sport: „Sala de sport este pentru mine cel mai bun loc de energizare. Iar o oră de cycling coordonată de Ladislau aduce rezultate incredibile – te menții în formă, te distrezi și te simți foarte bine ulterior. Abia aștept să revin la Stejarii Country Club”, a declarat Roxana Ciuhulescu.

Cu un background impresionant, Ladislau Kristof și-a început activitatea sportivă încă din tinerețe, practicând înot, caiac, handbal și rugby.
La vârsta de 21 de ani, a obținut prima licență ca instructor de bodybuilding, manifestând tot mai mult interes pentru industria de fitness. Și-a început activitatea de instructor în Germania, continuând, apoi, în SUA, Puerto Rico și România. De atunci, a monitorizat constant noile tendințe din industria de profil, urmând diferite cursuri de perfecționare în domeniu. Specializarea în cycling a fost inspirată de una dintre pasiunile lui, mountain bike-ul. Ulterior, a devenit unul dintre primii antrenori care și-au luat licența la Schwinn Cycling, desfășurându-și activitatea și în cadrul World Class România, iar din decembrie 2013, este instructor în cadrul Stejarii Country Club.
Din 2009, este și Life Coach și consultant pentru companii multinaționale.

Situat în inima pădurii Băneasa, Stejarii Country Club include facilități pentru întreaga familie, oferind spațiul perfect de relaxare și networking.  Zonă de fitness, piscină interioară și extrioară, terenuri de tenis, squash, padel, spații destinate copiilor, zone de relaxare, spații dedicate evenimentelor sociale și corporate, alături de multe alte facilități, toate reunite sub acoperișul primului social club din România.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod