Betty White a murit: Actrița ar fi împlinit 100 de ani pe 17 ianuarie

Betty White ar fi împlinit 100 de ani pe 17 ianuarie și pregătise o petrecere la care ar fi participat numeroase staruri.

Articol apărut pe 29 decembrie 2021. Actrița a încetat din viață în data de 31 decembrie 2021.



Într-un interviu pentru People, actrița de comedie a dezvăluit ce o ajută să se mențină în formă și să își continue activitatea la această vârstă.

„Sunt foarte norocoasă că am o stare bună de sănătate și că mă simt atât de bine la această vârstă”, a declarat Betty pentru People.

Citește și: Prima imagine cu Lilibet. Prințul Harry și Meghan Markle au publicat felicitarea de Crăciun, în care apar alături de cei doi copii


„Este minunat”, a spus actrița, adăugând că optimismul este cel care a ajutat-o să treacă peste orice dificultate. „Am moștenit optimismul de la mama.
Încerc mereu să găsesc partea pozitivă”, a spus starul.


În stilul său caracteristic, White a glumit pe seama stilului de viață care a ajutat-o să atingă impresionanta vârstă de 100 de ani. „Încerc să evit tot ce este verde. Cred că funcționează”, a spus ea.

Betty White a avut o carieră uimitoare la Hollywood. A avut roluri memorabile în „The Golden Girls” și „The Mary Tyler Moore Show”. A apărut în numeroase filme de comedie mai târziu în carieră, printre care „Hot in Cleveland” și comedia romantică „The Proposal”, lansată în 2009.


În prezent, actrița se bucură de o viață liniștită în locuința sa din Los Angeles.
Îi place să completeze integrame, să joace cărți și să urmărească documentare despre animale. Betty este de mulți ani o activistă pentru drepturile animalelor și susține organizații precum Wildlife Learning Center, Acvariul din Monterey Bay și ONG-ul „Actori și Alte Animale”.

Actrița în vârstă de 100 de ani se înțelege perfect cu colegii de platou mult mai tineri, care i-ar putea fi strănepoți.

„Sincronizarea nu este deloc ușoară în comedie, pentru că trebuie să fii pe aceeași lungime de undă cu ceilalți. Betty face acest lucru să pară foarte simplu. Noi, toți ceilalți, încercăm să nu scoatem un sunet și ne rugăm să nu fim tăiați la montaj”, a declarat Sandra Bullock.


Bullock, care a jucat alături de Betty în comedia „The Proposal”, speră ca faimoasa actriță să-și sărbătorească ziua de naștere „la fel cum a celebrat fiecare zi din viață, cu umor, bunătate și votcă cu gheață”.

Cu ocazia împlinirii a 100 de ani, actrița va lansa filmul special „Betty White: 100 Years Young -- A Birthday Celebration” care urmărește viața sa de zi cu zi, inclusiv scene din spatele camerelor de filmat, precum și petrecerea aniversară la care sunt invitate numeroase staruri.

Printre starurile invitate se numără Ryan Reynolds, Tina Fey, Robert Redford, Lin Manuel-Miranda, Clint Eastwood, Morgan Freeman, Jay Leno, Carol Burnett, Craig Ferguson, Jimmy Kimmel, James Corden sau Jennifer Love Hewitt.

„Cui nu îi plac petrecerile??? Iar asta o să fie grozavă!”, a declarat Betty pentru CNN.

Foto: Hepta; Instagram/bettywhite

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
29 Decembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod