Au uitat de divorț: Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas s-au împăcat

Cei doi actori, care și-au anunțat despărțirea în august anul trecut, plănuiesc să-și facă vacanța de vară în Italia. Ultima lor apariție confirmă că sunt din nou fericiți împreună.

După o perioadă dificilă, în care și-au luat suficient răgaz pentru a afla dacă pot trăi unul fără celălalt, Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au decis să rămână împreună. Iar pentru a sărbători împăcarea, cei doi actori, care formează de 13 ani un cuplu, intenționează să organizeze o vacanță în Europa în această vară.

Potrivit publicației US Weekly, Michael și Zeta-Jones, care și-au anunțat despărțirea în august anul trecut, au de gând să călătorească în Italia și îi vor avea alături pe cei doi copii, Dylan (13 ani) și Carys (11 ani).

"Timpul pe care îl vor petrece acolo ca o familie le va prinde bine", a spus un prieten al cuplului pentru ziarul britanic Daily Mail.



Până atunci, actorul american în vârstă de 69 de ani și frumoasa lui soție de origine galeză, în vârstă de 44 de ani, au avut o nouă apariție publică împreună la Premiile Monte Cristo de la New York, eveniment organizat luni seară. "Arătau foarte fericiți că erau împreună. Lucrurile par să meargă bine pentru ei acum. Știam că vor lucra din greu pentru a-și salva căsnicia, în special pentru copiii lor.

E un lucru bun", a declarat o sursă din anturajul actorilor, citată de revista People.



Zeta-Jones, care a purtat pantaloni albi și o bluză neagră care îi lăsa umerii goi, a avut pe deget inelul cu diamant pe care Douglas i l-a dăruit când a cerut-o în căsătorie.



Michael și soția sa au stat la masă împreună cu Meryl Streep, cu care au discutat îndelung. Cei doi actori nu s-au despărțit toată seara, nici măcar când au pozat pentru fotoreporteri și li s-au mai alăturat alte vedete, remarcă Daily Mail.

Cuplul părea la fel de unit și la prima sa apariție pe covorul roșu după împăcare, pe 15 aprilie, la un eveniment desfășurat tot în New York.

Înainte de despărţirea lor din luna august, ambele vedete au trecut prin perioade dificile, notează agenția Mediafax.

Michael Douglas a urmat un tratament agresiv împotriva unui "cancer la gât", iar Catherine Zeta-Jones s-a internat într-o clinică specializată în tratarea persoanelor diagnosticate cu tulburare bipolară. Michael Douglas a declarat ulterior că a minţit în legătură cu diagnosticul de cancer la gât, actorul american urmând de fapt un tratament împotriva cancerului la limbă.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod