Tuşul de pleoape: 30 de machiaje care îţi pun ochii în valoare

Definirea liniei genelor tale îţi poate transforma radical privirea. Este un truc simplu care te va ajuta să obţii un machiaj spectaculos în numai câteva minute.

Stilul anilor '50, cu o linie a genelor puternic accentuată cu tuş negru, este unul dintre cele mai interesante, pe care trebuie să-l încerci cel puţin o dată. Pentru că este un machiaj îndrăzneţ, se potriveşte perfect pentru seară sau un eveniment special.

Tuşul de gene în nuanţe intense de albastru, verde, turcoaz, roz şi chiar galben este ideal pentru machiajul de vară.

Îţi vor pune ochii în valoare şi cu siguranţă vei atrage toate privirile!

Iată cum să aplici corect tuşul de gene:

Foloseşte un creion dermatograf alb pentru a trasa o continuare a liniei pleoapei inferioare. În acest fel obţii acea prelungire în stilul machiajului "cat eyes" pe care să o urmezi când aplici tuşul. Creionul dermatograf alb este mult mai uşor de şters decât tuşul şi te ajută să realizezi un tipar. Poţi folosi şi marginea unui şerveţel pentru ca linia să fie dreaptă.

Începe întotdeauna aplicarea din centrul pleoapei.
În colţul interior al ochiului linia trebuie să fie foarte subţire, motiv pentru care nu este indicat să aplici pentru prima dat în acest colţ pentru că pensula poate fi prea încărcată.

1 din 31

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 26 Apr 2014, 14:30
    super

    sunt foarte misto pozele, ador trendul asta. Doar ca in realitate nu ne ies asa misto, nu aratam asa bine cu galben sau verde la ochi. Arata bine in poze sau pe podiumuri, dar pe strada...

    9
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod