MAGGI lansează Ideea Zilei bază pentru Penne Arrabbiata

MAGGI a lansat în premieră pentru piaţa din România MAGGI Ideea Zilei bază pentru Penne Arrabbiata, produs deshidratat, singurul produs picant de pe piaţă din segmentul bază pentru paste.

MAGGI Ideea Zilei bază pentru Penne Arrabbiata este un mix de condimente cu gust italienesc autentic, creat special pentru o masă delicioasă şi consistentă în familie. Reţeta propusă de MAGGI este uşor și rapid de preparat şi are la bază ingrediente simple: ceapă, roşii tăiate, în bulion, ulei şi paste.
MAGGI Ideea Zilei bază pentru Penne Arrabbiata garantează, în trei paşi simpli şi rapizi, patru porţii de paste savuroase pentru întreaga familie.

Arrabbiata este una dintre cele mai des gătite reţete în Italia, avand la bază un sos picant, preparat din ingrediente simple. Numele Arrabbiata înseamnă în italiană „supărat”, fiind inspirat de gustul picant al sosului.  

MAGGI extinde prin această lansare gama Ideea Zilei bază pentru paste, compusă din MAGGI Ideea Zilei bază pentru Spaghete Carbonara, Spaghete Bolognese şi Spaghete Milanese.
Noul produs MAGGI Ideea Zilei bază pentru Penne Arrabbiata este disponibil în acelaşi format ca produsele din gama curentă şi poate fi achiziţionat din marile reţele de magazine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod