Ashton Kutcher şi Mila Kunis nu le vor da bani copiilor: Preferă să-i doneze

Cei doi actori n-au de gând să pună bani deoparte pentru copiii lor. Ashton Kutcher a dezvăluit care este motivul acestei decizii.

Ashton Kutcher şi Mila Kunis au doi copii - o fetiţă, Wyatt Isabelle, în vârstă de trei ani, şi Dimitri Portwood, în vârstă de un an. Într-un interviu pentru podcastul Armchair Expert realizat de Dax Shepard, actorul a dezvăluit că nu va pune niciun ban deoparte pentru copiii săi. "Vom dona banii", a spus Ashton, foarte sigur pe el.

Kutcher a crescut într-o localitate mică, Cedar Rapids, din statul american Iowa şi a avut o copilărie marcată de sărăcie, într-o familie care se descurca cum putea cu puţinul pe care îl avea.

Mama lucra la Proctor and Gamble, iar tatăl era muncitor într-o fabrică. Să ia masa în oraş sau măcar să-şi cumpere măcar o îngheţată era un lux. "Sunt obsedat de îngheţată, pentru că era un privilegiu. Acum mănânc îngheţată aproape în fiecare seară", a mărturisit actorul.

Kutcher s-a confruntat cu lipsa banilor până când a cunoscut succesul la Hollywood, iar acum îşi doreşte să-i înveţe şi pe copiii săi cum să se descurce singuri. "Copiii mei au o viaţă privilegiată şi nici măcar nu ştiu şi nu vor şti niciodată asta", a spus el pe un ton îngrijorat.
Planul său este să-i încurajeze să-şi caute singuri drumul în viaţă fără să aibă la îndemână un fond de rezervă. "Când copiii mei vor începe o afacere şi vor avea un plan de business bun, voi investi în el", a precizat Kutcher.

Actorul consideră că dacă nu vor dispune de resurse financiare, copiii lui vor fi mai motivaţi să se descurce cu ce au, relatează Daily Mail.  

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod