Ashton Kutcher şi Mila Kunis nu le vor da bani copiilor: Preferă să-i doneze

Ashton Kutcher a anunţat în interviul oferit prietenului său că vrea să-şi încurajeze copiii să se descurce singuri în viaţă


Anterior, în acelaşi podcast, Ashton Kutcher a povestit cum a trecut peste experienţa dificilă a divorţului de fosta soţie, Demi Moore. Actorul în vârstă de 40 de ani a dezvăluit că s-a retras după divorţ în munţi, în Big Sky, statul american Montana, unde a ţinut post şi a reflectat, vreme de şapte zile, la relaţiile prin care a trecut şi la drumul pe care urma să apuce, încercând să-şi facă ordine în viaţă.

"N-am avut mâncare, nici băutură, doar apă şi ceai", i-a spus prietenului său, Dax Shephard, într-un interviu găzduit pe podcast-ul acestuia, Armchair Expert. "Am lăsat departe computerul, telefonul, tot. Eram doar eu şi nu doream să vorbesc cu nimeni. Am avut doar un carneţel, un pix, apă şi ceai, o săptămână", a adăugat el.

Starul a mărturisit că "stagiul de purificare" prin care a trecut singur în munţi a fost "destul de drăguţ", chiar dacă a ajuns să aibă halucinaţii de foame.
Soluţia lui a avut şi un rezultat practic: "Am scris pe carnet despre toate relaţiile pe care am avut-o şi regretele sau nereuşitele pe care le-am avut la fiecare. Apoi am scris câte o scrisoare către fiecare persoană, iar în a şaptea zi le-am redactat şi le-am trimis", a spus el, adăugând că astfel şi-a curăţat trecutul.

Demi Moore şi Ashton Kutcher s-au despărţit în noiembrie 2011, punând capăt unei căsnicii care a durat şase ani, după ce o femeie din San Diego a dezvăluit în presă faptul că a avut o aventură cu Kutcher.

Ashton Kutcher s-a căsătorit cu Demi Moore, fosta soţie a lui Bruce Willis, în 2005, când el avea 27 de ani, iar ea - 42.
Cei doi s-au despărţit în noiembrie 2011, punând capăt unei căsnicii care a durat şase ani, după ce o femeie din San Diego a dezvăluit în presă faptul că a avut o aventură cu Kutcher. Divorţul lor a fost finalizat abia în 2013.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod