Are aproape 2 metri, dar încape și la măsuța de jucărie: Dwayne Johnson a postat un video adorabil, în care se joacă cu fetița lui de 4 ani

Dwayne Johnson a postat pe Instagram un video adorabil în care apare alături de fiica sa, Tiana.

Actorul în vârstă de 50 de ani se distrează alături de fiica sa, care l-a „invitat” la ceai. Starul, care are 1,96m și 120 de kilograme și-a făcut loc la măsuța de jucărie a fetiței sale în vârstă de patru ani, înconjurat de ceșcuțe și farfurioare. Imaginile adorabile i-au încântat pe fanii wrestler-ului profesionist.

Citește și: Din vechea generație, dar mai tinere ca niciodată. Helen Mirren și Andie MacDowell au dansat pe covorul roșu de la Cannes


Johnson are două fiice împreună cu soția sa, Lauren Hashian - Tiana, de patru ani, și Jasmine, de șase ani.

Starul american a postat și un mesaj scurt despre timpul petrecut alături de fiica sa cea mică.


„Aceste ceaiuri la care participă tati/fiica/iepurașul au un mod special de a pune viața într-o altă perspectivă”, a scris actorul.

Dwayne a explicat apoi de ce consideră că astfel de momente petrecute alături de copiii lui sunt atât de importante. 

„Tocmai a împlinit patru ani și probabil nu își va mai aminti asta, dar eu sigur îmi voi aminti”, a adăugat actorul din „Jumanji”.


Johnson, care este urmărit de 317 milioane de followeri pe Instagram, s-a amuzat de faptul că Tiana este convinsă că tatăl să nu a apărut în filmul ei preferat.

„În continuare refuză să creadă că tatăl ei este Maui din filmul ei Disney preferat, Moana! Spune mereu 'Tati, tu nu ești Maui, tu ești The Rock!'”, a mai scris starul în postare.

Dwayne 'The Rock' Johnson și soția sa, Lauren, s-au cunoscut în anul 2006. Primul lor copil, Jasmine, s-a născut nouă ani mai târziu.


În 2018 a venit pe lume Tiana, cea de-a doua fiică, iar un an mai târziu cei doi s-au căsătorit.

Actorul și wrestlerul american a mai fost căsătorit cu Dany Garcia.
Ei au împreună o fiică pe nume Simone, în vârstă de 20 de ani. Deși au divorțat în anul 2008, au rămas prieteni buni și parteneri de afaceri.

The Rock a vorbit în trecut despre modul în care copiii săi i-au schimbat viața. Într-un interviu pentru Fatherly, el a dezvăluit că fiicele sale au adus un element de „normalitate” în viața lui.


„Copiii mei m-au învățat atât de multe. Ei mă echilibrează”, a spus starul. El a mai declarat că este complet devotat misiunii de a-și face copiii fericiți. 

„Fac orice. Sincer, sunt dispus să fac orice ca să aduc zâmbetul pe fețele copilașilor mei”, a adăugat actorul.

În anul 2018, Dwayne Johnson a dezvăluit că a suferit de depresie, după ce a văzut cum mama lui a încercat să se sinucidă.
Actorul a povestit că avea vârsta de 15 ani când și-a văzut mama, Ata, intrând pe autostradă, în Nashville, la scurt timp după ce au fost evacuați din apartamentul lor. El a spus că a reușit să-și scoată mama de pe autostradă, dar după acest moment a suferit timp de mai mulți ani de depresie, situația sa fiind îngreunată și de rănile pe care le-a suferit, acestea punând capăt aspirațiilor sale la o carieră în fotbal.


"Ajunsesem la un punct în care nu voiam să fac ceva sau să merg undeva. Plângeam constant", a spus actorul într-un interviu pentru Express. "Ne-am vindecat amândoi (Dwayne Johnson și mama lui, n.r.), dar trebuie să facem mereu tot ce este posibil pentru a le acorda atenție altor oameni care suferă", a adăugat acesta.

"Depresia nu discriminează niciodată.
Mi-a luat mult timp să înțeleg acest lucru. Cheia este să nu îți fie teamă să vorbești despre asta. Mai ales noi, bărbații, avem tendința de a păstra această problemă pentru noi. Nu sunteți singuri", a scris actorul într-o postare pe Twitter.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
29 Mai 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod