Din vechea generație, dar mai tinere ca niciodată: Helen Mirren și Andie MacDowell au dansat pe covorul roșu de la Cannes

Actrițele Helen Mirren și Andie MacDowell au adus strălucirea de la Hollywood pe covorul roșu de la Cannes, la premiera filmului „Mother and Son”.

Helen, în vârstă de 76 de ani, și Andie, de 64 de ani, au radiat de bucurie, s-au îmbrățișat și chiar au dansat împreună la cea de-a 75-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes.
Cele două staruri de cinema din vechea generație au purtat ținute spectaculoase. Actrița britanică a purtat o rochie strălucitoare, decorată cu paiete și aplicații argintii.


La rândul său, Andie, cunoscută în special datorită rolului din „Patru nunți și o înmormântare”, a ales o rochie maxi cu dungi subțiri.

Helen Mirren a asortat rochia lungă și strălucitoare cu o pereche de pantofi negri simpli și a accesorizat cu o pereche de cercei statement cu diamante.
Ea a purtat un machiaj intens al ochilor, de tip smokey eye, și un ruj roz delicat.


Ambele actrițe au pus în valoare frumusețea părului alb. Helen a ales o coafură cu părul parțial prins, în timp ce Andie și-a accentuat buclele grizonate.


Actrița americană a declarat în trecut că a învățat să-și iubească firele albe după ce a renunțat să se mai vopsească în timpul pandemiei.

Cele două staruri, care au jucat împreună în filmul „On the Edge”, din 2021, au pășit de multe ori împreună pe covorul roșu de-a lungul anilor, dar de această dată păreau să se distreze mai bine ca niciodată.


Dacă talentul lor actoricesc este recunoscut în întreaga lumea, ele au profitat de ocazie pentru a-și demonstra și talentul la dans.
Helen și Andie au râs, au făcut piruete și s-au simțit excelent împreună la premiera filmului „Mother and Son”.


Apariția strălucitoare a lui Helen Mirren vine la scurt timp după ce a fost anunțat faptul că va juca alături de Harrison Ford în seria „1932”, un prequel pentru filmul „Yellowstone”.

Producția Paramount+ include nume mari și va avea costuri pe măsură, potrivit Daily Mail, în special în cazul actorului Harrison Ford, care a primit în anul 2008 un salariu de 65 de milioane de dolari pentru rolul din „Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull”.

Pe de altă parte, onorariul lui Helen Mirren nu va fi mai prejos.
Actrița a primit două milioane de dolari pentru cinci zile de filmări la producția „The Fate Of The Furious”.

Foto: Hepta


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
28 Mai 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod