Naomi Campbell nu îmbătrânește: Supermodelul a făcut senzație la Cannes, la o zi după ce a împlinit 52 de ani

Naomi Campbell a atras toate privirile pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes. Supermodelul a purtat o rochie cu un decolteu foarte adânc, fără sutien, la premiera filmului „Decision to Leave”.

Campbell, care a împlinit 52 de ani pe 22 mai, a ales o rochie neagră, decorată cu pene și funde albe în zona umerilor. Piesa cu un decolteu foarte adânc face parte din colecția primăvară-vară 2022 Valentino Haute Couture.

Citește și: Ținutele purtate de vedete la Festivalul de Film de la Cannes 2022



Ea a completat ținuta spectaculoasă cu o pereche de pantofi negri cu toc înalt și a accesorizat-o cu un colier cu diamant și brățări din argint.

Deși a depășit vârsta de 50 de ani, starul britanic pare să nu îmbătrânească. Naomi a arătat impecabil pe covorul roșu, purtând un machiaj delicat și una dintre coafurile sale reprezentative - părul perfect drept, cu cărare pe mijloc.


Naomi a fost fotografiată ținându-și în brațe fetița la sosirea la Hotelul Eden Rock, pentru cea de-a 75-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes.  

Supermodelul nu a dezvăluit numele fiicei sale, care a împlinit un an.
Ea a anunțat în luna mai a anului trecut că a devenit mamă, iar ulterior a declarat că fetița este copilul său biologic. Cu numai câteva săptămâni înaintea anunțului Naomi a defilat la Săptămâna Modei de la Paris.


Modelul britanic a declarat într-un interviu pentru Vogue Marea Britanie că fiica sa nu este adoptată, ci este copilul ei biologic.

„Această binecuvântare mică și frumoasă a ales ca eu să-i fiu mamă. Sunt atât de onorată să am acest suflet blând în viața mea și nu există cuvinte prin care să descriu legătura pe viață pe care o împărtășesc acum cu tine, îngerul meu. Nu există iubire mai mare”, a scris Naomi în postarea de pe Instagram în care a anunțat că a devenit mama unei fetițe.


Modelul a ținut să clarifice că fetița de un an, al cărui tată biologic nu a fost dezvăluit, este copilul său biologic, în ciuda zvonurilor că ar fi fost adoptată.

Naomi a pozat pentru coperta revistei de modă împreună cu fetița sa, confirmând că „Nu este adoptată.
Este copilul meu”.

În cadrul interviului, supermodelul a refuzat să dea alte detalii despre fiica sa. Însă a dezvăluit că foarte puține persoane din cercul său larg de prieteni au știut că plănuiește să devină mamă.

„Pot să număr pe degetele de la o mână oamenii care au știut că voi avea un copil. Dar ea este cea mai mare binecuvântare pe care mi-am imaginat-o vreodată. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată”, a spus Naomi.

Starul nu a dezvăluit metoda prin care a adus-o pe lume pe fiica sa, dar a vorbit în trecut despre numeroasele opțiuni prin care poate să-și întemeieze o familie. Una dintre opțiunile la care fi putut apela este o mamă surogat.

„Tot timpul mă gândesc că vreau să am copii.
Dar acum, cu știința care există în prezent, cred că pot să o fac când vreau”, a dezvăluit ea într-un interviu din 2017.

Ea a mai declarat că și-a dorit să aibă un copil cu un partener de viață. „Vreau o figură paternă. Cred că este important”, a spus modelul, adăugând că și-a dorit o familie tradițională. 

Naomi a fost ultima dată într-o relație în anul 2018, cu rapperul Skepta, iar în anul următor a avut o relație de scurtă durată cu actorul Liam Payne. De-a lungul anilor, a avut relații cu numeroase staruri, inclusiv Sean Diddy, Robert De Niro, Mike Tyson, precum și cu miliardarul rus Vladislav Doronin.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod