Vara acesta este doar despre simplitate și combinații minimaliste!

Hainele au reprezentat mereu modalitatea cea mai ușoară de exprimare – prin culoare, stil sau chiar textură, fiecare dintre noi reușește să își arate adevărata personalitate.
Sezonul primăvară-vară 2022 continuă pe aceeași idee – curajul și libertatea de exprimare primează, însă se concentrează pe design-uri mai minimaliste care scot în evidență formele trupului sau caracteristicile feței. Astfel, bonprix vine în ajutorul fiecărei doamne sau domnișoare! Ultima gamă de articole vestimentare cuprinde o varietate de must have-uri în garderoba ta, cu o calitate înaltă și la prețuri accesibile. Elena Gheorghe a avut ocazia să descopere noua colecție, ba chiar să o încerce conform ultimelor tendințe! 


Ea este exemplul perfect de cum simplitatea, culorile calme și combinațiile plăcute de texturi dictează în această vară. Prima ținută pe care Elena a ales-o e alcătuită dintr-o rochie cambrată pe trup, cu un material lejer de cămașă. Alternanța pattern-ului alb-negru creează un efect de impact care va cuceri orice privire. Dat fiind faptul că e o piesă destul de acaparatoare, Elena a ales să o asorteze cu câteva lănțișoare fine din aur și o pereche de sandale aurii. Astfel, ținuta finală este ideală pentru zilele însorite de weekend sau săptămânile aglomerate la job. 


Mai departe, în același stil simplist cu accente minimaliste, Elena și-a alcătuit un look pe care, conform spuselor ei, îl va purta în zilele în care își dorește să se simtă confortabil, dar să nu își piardă eleganța caracteristică. Piesa definitorie este reprezentată de un trench de culoare bej, cu revere largi, care purtat pe umeri devine un accesoriu definitoriu. În aceeași măsură, pantalonii albi, cu o croială în același stil lejer alcătuiesc o uniformitate a întregii ținute. Iar pentru pantofi, în funcție de cât de curajoasă te simți, poți opta precum Elena pentru o pereche de pantofi cu toc subțire sau niște teniși clasici tip low. 


Cea de-a treia ținută oferă un twist deosebit unei ținute tip streetwear, căutând să îmbine confortabilul cu bunul gust. Piesa definitorie a acestui look e reprezentată de pantalonii verde lime – una din culorile preferate ale anului 2022, o pereche de pantoloni cu talie înaltă și croială lejeră, care contribuie la a adăuga un plus de stil. Mai mult, Elena a reușit să completeze cu ajutorul gecii albe în stil trendy și a bucket hat-ului întreaga combinație de stylish-streetwear. O ținută perfectă pentru un brunch târziu sau chiar o după-amiază în parc alături de prietenii apropiați. 

Dacă look-urile Elenei te-au inspirat, intră pe bonprix.ro ca să descoperi întreaga gamă de articole special create pentru a se potrivi gusturilor tale!  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod