Sylvester Stallone a sărbătorit nunta de argint și e îndrăgostit ca în prima zi de soția lui, Jennifer: „Îmi doresc încă 25 de ani”

Sylvester Stallone și soția sa, modelul Jennifer Flavin, au sărbătorit 25 de ani de căsnicie. Actorul în vârstă de 75 de ani a postat o serie de imagini pe Instagram pentru a celebra nunta de argint.

„Nu există cuvinte pentru a descrie ce înseamnă în viețile noastre această femeie incredibil de altruistă, dedicată și răbdătoare. Tot ce îmi doresc este să mai fie încă 25 de ani! Îți mulțumesc, iubito!”, a scris Stallone pe Instagram, unde este urmărit de 14,8 milioane de followeri.

Starul american a postat o serie de imagini în care apare alături de soția sa, dar și alături de cele trei fiice ale lor.
Una dintre fotografii este de la nunta cuplului, care a avut loc pe 17 mai 1997 la hotelul de lux Dorchester din Londra.


Jennifer, în vârstă de 53 de ani, a postat la rândul său pe Instagram o serie de imagini cu ocazia aniversării a 25 de ani de căsnicie.

„La mulți ani nouă! Îți mulțumesc că mă faci mereu să râd, că iubești și protejezi familia noastră frumoasă”, a scris fostul model pe Instagram, unde este urmărită de 380.000 de persoane.

Ea a publicat un comentariu emoționant la postarea lui Stallone.

„Mulțumesc, iubirea mea! Te iubesc atât de mult și ne vom petrece împreună următorii 25+ de ani! Fă-mă să râd în continuare și sunt a ta pentru tot restul vieții!”, a scris Jennifer Flavin.


Cei doi s-au căsătorit în mai 1997 și au împreună trei fiice - Sophia, de 25 de ani, Sistine, de 23 de ani, și Scarlet, de 19 ani.

Starul din filme de acțiune a fost căsătorit de trei ori.
El a avut doi fii cu prima soție, Scha Czack. Fiul său cel mare, Sage, a încetat din viață la vârsta de numai 36 de ani în urma unei afecțiuni cardiace. Seargeoh, al doilea fiu al său și al actriței Sacha Czack, a fost diagnosticat cu autism în copilărie.


După divorțul de Sasha, Sylvester s-a căsătorit cu modelul Brigitte Nielsen, dar căsnicia lor a durat numai doi ani.

Stallone și Flavin s-au cunoscut în anul 1988, când el era pe culmile succesului și unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood. Relația lor a avut un început dificil, fiind marcată de numeroase despărțiri și împăcări în perioada 1988-1994.
Au luat o pauză de un an în 1994, în 1995 au început să formeze din nou un cuplu, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit.

Starul a fost puternic afectat de moartea fiului său, în anul 2012. "Sage a fost centrul universului nostru... Vom simți această pierdere uriașă pentru tot restul vieții", a scris Stallone la acea vreme, într-un comunicat. "Nu există durere mai mare decât cea a unui părinte care își pierde copilul. De aceea vă implor să respectați memoria talentatului meu fiu și să arătați compasiune pentru mama lui, Sasha", a adăugat el.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
19 Mai 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod