Andreea Bălan, după anunţul despărţirii de Keo: "Vom locui în continuare împreună!"

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Aprilie 2014
Cei doi artiști nu exclud o împăcare. Deocamdată, ei vor sta mai departe în casa pe care au construit-o, dar la etaje separate.

După ce au negat mai multe zvonuri care îi dădeau despărțiți, Andreea Bălan și Keo au confirmat că nu mai sunt împreună. Cei doi s-au cunoscut în 2005, după ce au colaborat împreună la melodia "Nu ştiu să ştiu", însă au anunţat că sunt iubiţi abia după un an de relaţie.

După opt ani împreună, Andreea visa la o familie și își dorea copii, însă iubitul ei nu se simțea pregătit pentru acest salt. Poate și pentru a-i da un semnal serios, cântăreața a luat decizia de a pune punct relației lor de opt ani și a anunțat public că lucrurile nu mai merg între ei așa cum își doreau. Primul care a confirmat ruptura a fost Keo. "Da, e adevărat, ne-am despărţit, mai mult din cauza ei. Pentru că ea îşi dorea copii şi familie, iar eu nu eram pregătit să fac acest pas. Încă nu ştim ce se va întâmpla cu casa. Cert este că eu lucrez la un al album nou în acel studio din vilă", a declarat Keo pentru Click!.

"Şi presa a contribuit la această despărţire, fiind forţaţi să luăm o decizie în acest sens. Am decis să vă spun vouă primii pentru că dacă ţin capul în nisip nu e bine. Dacă ea a decis acest lucru, eu nu mă pot opune"
, a adăugat el.

La rândul ei, artista a explicat, într-un interviu pentru site-ul WOWbiz.ro, de ce s-a despărțit de Keo, dar a precizat că e vorba mai degrabă de o pauză, nu de un adio. "Da, este adevărat! Nu pot să spun că ne-am despărţit, ci mai degrabă, am hotărât să luăm o pauză, să ne limpezim gândurile şi apoi, vom vedea dacă mai putem continuă sau nu. Problemele între noi nu sunt de ieri de azi, am avut multe discuţii de-a lungul timpului şi am încercat să rezolvăm conflictele într-un mod civilizat! Sincer, iubire încă există între noi, însă, eu am ajuns la o vârstă şi îmi doresc foarte mult să am o familie, iar el vrea să mai copilărească! Aşa nu se mai poate şi trebuia să punem piciorul în prag!", a mărturisit cântăreața.

Dovadă că încă nu s-au decis să se despartă pentru totdeauna, Andreea și Keo vor locui în continuare împreună. "Ei bine, poate o să vă surprindă, noi vom locui în continuare împreună! Nu o casă uneşte oamenii, ci sentimentele şi dorinţele fiecăruia! Pentru a explica însă mai exact situaţia, noi avem un duplex şi stăm la etaje diferite! Mai există şi părţi comune, dar nu ne întâlnim des! În plus, eu am un apartament, el două, aşa că, putem alege să plecăm dacă o să fie cazul! Deocamdată, nu se pune problema! Eu şi Keo am avut o relaţie civilizată, ne-am despărţit pentru că au existat neînţelegeri, ambiguităţi... Niciodată însă nu am făcut scandal, pentru că nu ne caracterizează pe niciunul!", a precizat vedeta.Andreea a adăugat că nu exclude o împăcare. "Totul este posibil! Însă, repet, nu e o despărţire, ci o separare, o pauză, să ne limpezim gândurile! Dacă vom reuşi să ajungem la un numitor comun, poate mai există şanse", a spus ea.

Vestea despărțirii l-a luat prin surprindere și pe tatăl cântăreței, care a mărturisit că a aflat din presă. "Sunt ultimul prost! Am aflat de la televizor că fata mea s-a despărţit de Keo! Asta e... Noi că părinţi o sprijinim în aceste momente şi sperăm că decizia ei să fie cea mai bună!", a declarat Săndel Bălan pentru WOWbiz.ro. "Nu am vorbit cu ea, pentru că am filmat un clip, dar o voi face şi o voi asigura de toată susţinerea mea", mai spus el.


Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod