Anamaria Prodan şi-a scos silicoanele de frică. Ce i-au spus medicii

Vedeta a declarat iniţial că s-a operat de teamă că ar putea face cancer la sân. Ea e convinsă că ar fi avut probleme de sănătate dacă nu lua măsuri urgent.

Impresara a surprins pe toată lumea când a decis să renunţe la implanturile de silicon. Ea a recunoscut că n-a fost o alegere de bunăvoie, ci una dictată de teama că ar putea face cancer la sân. În plus, a simţit că, dacă nu ar fi făcut acest pas, starea de sănătate s-ar fi înrăutăţit, pentru că începuse să aibă dureri în zona bustului şi a descoperit că nu se temea degeaba.

"Voiam să mă operez cât mai repede, după ce am făcut o ecografie mamară, în urma căreia s-a observat că punga cu silicon de la sânul drept era deplasată periculos de mult şi îmi putea crea neplăceri.

De altfel, aveam şi dureri în ultima vreme, care deveneau din ce în ce mai accentuate, dar şi nişte înţepături la nivelul bustului, ce îmi dădeau o stare de disconfort.
Nu puteam nici să dorm prea bine, mai mult, şi spatele mă deranja, din cauza greutăţii implantului.
Am avut o discuţie cu Laur, soţul meu, şi împreună, am luat decizia de a face o intervenţie chirugicală în Turcia"
, a dezvăluit Anamaria pentru wowbiz.ro.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Arici Pogonici pe 28 Oct 2015, 04:38
    Totusi...

    ...de ce ai mers in Turcia sa te operezi? La banii tai puteai sa te operezi la tine acasa in America. Bineinteles, aia dupa ce te-ai fi operat te trimiteau in acceasi zi acasa cu suportul de perfuzii pe rotile. Dar ce bluzita si posetuta cu crapoane ai? Se portiveste de minune cu palmierul :o)

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod