Anamaria Prodan şi-a scos silicoanele de frică. Ce i-au spus medicii

Anamaria Prodan şi soţul ei sunt mulţumiţi că problema medicală a fost rezolvată fără complicaţii


Problemele medicale au survenit pe fondul temerii impresarei, care a fost marcată de o tragedie petrecută în familie în urmă cu câţiva ani. "Poate pare ciudat, dar mereu mi-a fost frică să nu mă îmbolnăvesc de cancer la sân. O mătuşa de-a mea din partea tatălui a avut această maladie nenorocită şi a murit fără să se poată face nimic pentru avea. Era tânără, abia trecuse de 45 de ani, iar tumorile din zona pieptului s-au dezvoltat atât de rapid în organism, încât, în câteva luni de la depistarea lor, femeia s-a stins din viaţă.

A fost îngrozitor! O durere mai mare ca atunci nu am mai văzut în viaţa mea", a mărturisit ea. Ştiind că boala este ereditară, Anamaria n-a mai stat pe gânduri şi s-a dus la specialist, că să evite orice risc.

Decizia de a se opera a fost cea mai bună soluţie. La o lună de la intervenţie, ea se simte foarte bine şi chiar a putut face o călătorie de lungă durată cu avionul, scrie site-ul citat. "Le mulţumesc medicilor, în special doctorului Murat, care a făcut minuni pentru mine.
Toate problemele au trecut, am stat o perioadă în România, mi-am scos şi firele, singură, iar de câteva zile, am revenit acasă, în America, pentru a fi alături de fiul meu, Reghe jr., pe care vreau să îl fac mare fotbalist. Mă bucur că în timpului zborului nu am avut nicio problemă, deşi am stat vreo 12 ore în aeronava de Las Vegas, şi mi-au putut relua viaţa normală"
, a mai spus Anamaria Prodan.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Arici Pogonici pe 28 Oct 2015, 04:38
    Totusi...

    ...de ce ai mers in Turcia sa te operezi? La banii tai puteai sa te operezi la tine acasa in America. Bineinteles, aia dupa ce te-ai fi operat te trimiteau in acceasi zi acasa cu suportul de perfuzii pe rotile. Dar ce bluzita si posetuta cu crapoane ai? Se portiveste de minune cu palmierul :o)

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod