Horoscop. Cum stai cu banii în luna noiembrie, în funcţie de zodia ta

Nativa din Scorpion are mari şanse să evolueze în carieră în această perioadă şi totodată să câştige mai mulţi bani.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai toate şansele să evoluezi în carieră în această lună, iar asta atrage după sine şi mai mulţi bani câştigaţi.

Eşti un bun exemplu pentru colegii tăi atât timp cât nu uiţi de unde ai plecat. Sunt favorabile călătoriile de afaceri, dar şi planurile de a încerca să te perfecţionezi. Chiar dacă te vezi în bani, ai grijă să nu îi iroseşti inutil!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ţi se vor arăta multe oportunităţi profesionale în această lună, însă cu siguranţă pe tine te interesează mai mult banii.

Îi poţi obţine doar dacă munceşti din greu şi nicidecum dacă profiţi de cei din jurul tău. Trebuie să dai dovadă de mult devotament, dar să îţi şi placă ceea ce faci!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu o duci prea bine din punct de vedere financiar, însă cu mai multe economii vei reuşi să te menţii pe linia de plutire.

Tot ce trebuie să faci este să ai grijă să îţi acoperi cheltuielile majore şi urgente fără să fii nevoită să te împrumuţi la nimeni. Renunţă la a-ţi mai face toate plăcerile!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Excelezi în afaceri în această lună şi asta atrage după sine şi mai mulţi bani.

Trebuie să nu intri în panică atunci când aceştia încetează să mai apară şi să încerci să te bucuri de perioada de glorie pe care o traversezi. Evoluezi pe plan profesional, dar nu trebuie să ai aşteptări prea mari cu privire la finanţe!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna aceasta este favorabilă din punct de vedere financiar şi vestea bună este că nu trebuie să faci tu nimic în acest sens.

Există şansa să câştigi o sumă de bani neaşteptată sau să primeşti un cadou substanţial din partea cuiva drag. Încearcă să avansezi cu paşi mărunţi, pentru că graba strică treaba!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu vei câştiga mai mulţi bani în această perioadă, însă vei pune la punct planuri de bătaie în acest sens.

Vei obţine rezultate garantate dacă lucrezi în echipă şi nicidecum de una singură. Poţi risca puţin investind banii pe care îi deţii, însă doar dacă te-ai informat suficient despre proiectul respectiv!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai toate şansele ca în această perioadă să primeşti oferte tentante care îţi pot aduce mai mulţi bani în buzunar.

Eşti foarte energică şi datorită acestui lucru reuşeşti să fii mai productivă decât sperau şefii tăi. Nu rata oportunităţile care ţi se oferă chiar dacă asta presupune o mare schimbare în viaţa ta profesională.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu îţi face deloc plăcere să munceşti în echipă, însă luna aceasta doar aşa vei putea să faci rost de mai mulţi bani într-un timp scurt.

Fă un efort şi acceptă ofertele colegilor, imediat după aceea vei putea reveni la stilul care te reprezintă. Ascultă sfatul unui şef dacă nu vrei să îţi pui singură piedici!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu se vor produce schimbări pe plan financiar în această lună, însă trebuie să fii la fel de cumpătată ca şi până acum.

Orice mic răsfăţ îţi va fi criticat, ba chiar ai putea să atragi atenţia şefilor că îţi permiţi prea multe. Încearcă să fii cât de discretă poţi atunci când îţi achiziţionezi ceva!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu se vor produce modificări ale bugetului tău lunar, însă vei avea parte de schimbări profesionale.

Este o perioadă bună pentru aprofundarea cunoştinţelor, unele cursuri sau deplasări în interes de serviciu îţi pot fi chiar utile. Nu te aştepta la câştiguri suplimentare pentru că vei fi dezamăgită!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei avea parte de o lună agitată şi trebuie să fii cât de activă poţi pentru a te bucura de succes.

Rămâi la nivel de plan pentru moment, iar după ce pregăteşti totul ca la carte poţi acţiona fără teamă. Vrei să te îmbogăţeşti, însă nu vei reuşi peste noapte!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna aceasta eşti capabilă să faci orice pentru a câştiga mai mulţi bani, însă asta nu înseamnă să uiţi să fii om.

Este foarte important să iei în considerare ce îţi spun cei dragi, dar mai ales şefii tăi. Încearcă să nu dai bani cu împrumut în această perioadă, altfel rişti să rămâi fără ei!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod