Amal Clooney a vorbit despre căsnicia ei cu George Clooney: „Mă simt atât de norocoasă că am găsit o mare iubire”

Amal Clooney, care nu oferă de obicei detalii despre viața sa personală, a vorbit despre căsnicia ei cu starul de la Hollywood, George Clooney.

Avocata pentru drepturile omului, în vârstă de 44 de ani, s-a căsătorit în Veneția, în 2014, cu actorul George Clooney, în vârstă de 60 de ani. Cei doi au împreună doi copii, gemenii Alexander și Ella, de patru ani.

Citește și: Mila Kunis și Ashton Kutcher donează 3 milioane de dolari pentru Ucraina. Actrița s-a născut la Cernăuți


Amal a fost inclusă în numărul revistei Time „12 femei ale anului”. Ea a vorbit într-un interviu pentru publicația americană despre motivația din spatele carierei sale. „Cu tot ceea ce se întâmplă în prezent în lume, vreau să am un răspuns bun atunci când copiii mei mă vor întreba ce am făcut”, a spus avocata.


Ea a vorbit și despre relația cu partenerul său, spunând că „mariajul lor este minunat”.

„Soțul meu este un partener care îmi oferă o inspirație uimitoare și susținere și avem un cămin care este plin de iubire și râsete.
Este o bucurie mai mare decât mi-aș fi putut imagina”, a spus Amal.

„Mă simt norocoasă că am găsit o iubire atât de mare în viața mea și că sunt mamă - în acest fel îmi găsesc echilibrul. În ceea ce privește celebritatea tot mai mare, cred că tot ce pot să fac este să direcționez atenția asupra lucrurilor care sunt importante. Acest lucru este în mod clar în beneficiul unor clienți”, a spus soția lui George Clooney.

Actorul american a dezvăluit în trecut cum și-a dat seama că Amal este „aleasa”.

„Nu am vrut să mă căsătoresc. Nu am vrut să am copii. Iar apoi acest om minunat a intrat în viața mea și m-am îndrăgostit nebunește. Am știut din prima clipă în care am întâlnit-o că totul va fi diferit”, a declarat Clooney despre relația cu Amal, potrivit People.

„Adevărul este că am întâlnit această femeie uimitoare, care m-a lăsat fără respirație.
Era inteligentă și amuzantă, frumoasă și blândă. M-am îndrăgostit până peste cap”, a spus Clooney.


„Ne-am logodit după câteva luni și ne-am căsătorit în primul an după ce ne-am cunoscut. M-a surprins și pe mine mai mult decât pe oricine altcineva și toată lumea a fost surprinsă”, a mărturisit George în cadrul unui podcast, potrivit Daily Mail.

El a mai dezvăluit că a așteptat până după vârsta de 50 de ani să devină tată pentru că a așteptat să găsească „persoana potrivită cu care să aibă copii”.

„Sunt unii oameni care au acest scop: 'Trebuie să fac copii.' Nu a fost și scopul meu”, a declarat Clooney în cadrul unei emisiunii.

„Nu îmi priveam viața spunând 'Viața mea va fi neîmplinită fără copii.' Simțeam că am o viață plină”, a adăugat starul din „Ocean's Eleven”.

„Am întâlnit-o pe Amal și am realizat că viața mea era destul de goală.
Apoi au apărut acești doi copii și am realizat dintr-o dată cât de goală era, de fapt, viața mea”, a mai spus actorul, care a adăugat că rolul de părinte „umple orice gol și face ca totul să fie mai distractiv”.

Actorul în vârstă de 60 de ani a vorbit în podcastul „WTF with Marc Maron” despre ziua în care a descoperit că el și soția sa vor avea gemeni.

„Nu am știut că vom avea gemeni. E momentul acela când mergi la doctor și scoate o foaie de hârtie care este sonograma și spune 'Poftiți. Este un băiețel'. Iar eu zic 'Fantastic, un băiețel.' Apoi spune 'Iar celălalt este fetiță'”, a declarat actorul.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
5 Martie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod