Mila Kunis și Ashton Kutcher donează 3 milioane de dolari pentru Ucraina. Actrița s-a născut la Cernăuți

Mila Kunis și Ashton Kutcher îi susțin pe cei afectați de războiul din Ucraina, țara în care actrița s-a născut.

Mila, în vârstă de 38 de ani, și soțul său, Ahton Kutcher, de 44 de ani, au postat o declarație video pe Instagram despre situația dramatică din Ucraina, dar și despre modul în care vor să ajute.

Kunis a început prin a spune că se consideră americancă și este mândră de acest lucru, având în vedere că familia ei s-a mutat în America atunci când ea avea șapte ani. Cu toate acestea, actrița spune că „nu a fost niciodată mai mândră că este ucraineancă”.

„Și eu nu am fost niciodată mai mândru ca acum de faptul că sunt căsătorit cu o ucraineancă”, a adăugat Kutcher.

„Evenimentele care se desfășoară în Ucraina sunt devastatoare.
Nu există loc pe lume pentru un astfel de atac nedrept asupra umanității”, a spus Mila.

Cuplul a vorbit apoi despre acțiunile pe care le-au luat în sprijinul refugiaților care au fugit din calea războiului. 

„Prin intermediul GoFundMe, această strângere de fonduri va avea un impact imediat asupra refugiaților și a eforturilor umanitare. Fondul va susține Flexport.org și Airbnb.org, două organizații care sunt prezente la fața locului și oferă ajutor imediat celor care au cea mai mare nevoie”, au spus cei doi actori în postarea de pe Instagram.

„Flexport.org organizează transporturi de ajutoare umanitare pentru refugiații aflați în Polonia, România, Ungaria, Slovacia și Moldova.
Airbnb.org oferă cazare gratuită, pe termen scurt, pentru refugiații care părăsesc Ucraina. Susținând Ucraina înseamnă că susținem ucrainenii”, au continuat cei doi soți.

„Ashton și cu mine am decis să oferim o donație de 3 milioane de dolari pentru Airbnb.org și Flexport.org prin intermediul GoFundMe.org, într-un efort de a strânge 30 de milioane de dolari”, a spus Mila în video-ul publicat pe Instagram.

Până vineri la prânz, campania a acumulat fonduri de peste trei milioane de dolari, cea mai mare donație, de 2,5 milioane de dolari venind din partea omului de afaceri și filantropului american Ron Conway.

„Astăzi sunt o ucraineancă mândră.
Deși familia mea s-a mutat în Statele Unite în 1991, eu m-am născut în Cernăuți, Ucraina, în 1983”, a scris Mila pe pagina de campanie GoFundMe. „Ucrainenii sunt oameni mândri și curajoși, care merită ajutorul nostru când au nevoie de el”, a continuat actrița.

Atacul Rusiei asupra Ucrainei continuă după ce Federația Rusă a invadat țara vecină pe 24 februarie. Detaliile conflictului armat se schimbă de la o oră la alta, însă specialiștii consideră că este cel mai mare conflict din Europa de la al Doilea Război Mondial. Mii de oameni și-au pierdut viața, printre care și copii, iar aproape un milion de persoane au fugit din calea războiului și s-au refugiat în țările vecine, inclusiv în România.

Invazia Rusiei asuspra Ucrainei, ordonată de Vladimir Putin, a fost condamnată de de întreaga lume.
Sancțiuni severe au fost impuse Rusiei de către comunitatea internațională, iar rubla, moneda rusească, a scăzut la un minim istoric.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
4 Martie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod