Acuzații șocante lansate într-o carte: Elvis Presley a fost pedofil

Priscilla și Elvis Presley, în ziua nunții lor, 1 mai 1967


Elvis Aaron Presley este considerat unul dintre cei mai importanţi artişti ai secolului al XX-lea. Supranumit ”Regele rock and roll”, Elvis Presley a inclus în piesele sale influenţe country şi rhythm & blues, iar albumele sale s-au vândut în aproximativ un miliard de exemplare pe plan mondial. A jucat în peste 30 de filme şi a câştigat numeroase trofee, inclusiv trei premii Grammy.

Elvis Presley este considerat artistul a cărui muzică a cunoscut cele mai mari vânzări din toate timpurile, iar în 2016, revista Forbes l-a plasat pe locul al patrulea între celebritaţile care aveau cele mai mari venituri la momentul decesului, cu 27 de milioane de dolari.

Vocea şi stilul său, combinaţia de rhythm & blues, country şi gospel, sfidarea barierelor sociale şi rasiale ale timpului său, mişcările de dans au făcut din Elvis fantezia a milioane de femei şi o sursă de inspiraţie pentru toţi muzicienii care s-au lansat după - de la The Beatles şi The Rolling Stones până la Bruno Mars, notează News.ro.

Conservatorii l-au criticat pentru ritmul, dansul şi depăşirea barierelor rasiale ale momentului.

În ultimii ani, starea lui de sănătate s-a deteriorat, însă starul a cunoscut o revenire pe scenă prin seria de concerte din 1970, în care a apărut pentru prima dată în celebrul costum alb cu paiete.

Câţiva ani mai târziu, Elvis Presley era obez şi dependent de medicamente, şi trăia retras. A susţinut ultimul concert pe 25 iunie 1977, iar pe 16 august 1977 a fost găsit mort în baia casei sale din Memphis.
Cauza oficială a decesului a fost atacul de cord.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod