Acum se fereşte de soare! Hugh Jackman a făcut 6 operaţii din cauza cancerului de piele

După ce a trecut prin mai multe operaţii, actorul a înţeles cât de important e să se ferească de soare


Hugh Jackman a fost operat ultima oară în februarie anul trecut. "Un alt carcinom bazocelular. Graţie controalelor frecvente şi medicilor extraordinari, totul va fi bine", a scris actorul într-un mesaj postat lângă o fotografie în care apărea cu un bandaj pe nas. "Este mai rău cu pansamente decât fără. Jur!", a adăugat el.

În 2013, actorul a fost operat pentru prima dată de carcinom cu celule bazale, după ce soţia sa, Deborra-Lee Furness, îi recomandase să se ducă la doctor pentru o pată roşie apărută pe nas.

Carcinomul bazocelular este cel mai frecvent tip de cancer de piele şi se dezvoltă în părţi ale corpului extrem de expuse, cum ar fi nasul, gâtul sau umerii.

Hugh Jackman, cunoscut pentru rolul său din saga X-Men unde joacă personajul Wolverine, a crescut în Australia, ţară cu una dintre cele mai mari incidenţe ale cancerului de piele.

Peste 2.000 de australieni au murit de cancer de piele in 2011, iar cele mai multe dintre aceste decese au fost cauzate de melanom.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod