A fost una dintre cele mai frumoase femei din lume: Cum arată Lara Flynn Boyle la 47 de ani

Vedeta din "Twin Peaks" a venit la acţiunea caritabilă cu pantalonii şi pantofii sport pe care îi purta acum un an, când a fost fotografiată la cumpărături


Fosta iubită a lui Jack Nicholson a fost fotografiată de paparazzi în timp ce se îndrepta spre un magazin din Los Angeles. Aspectul ei fizic era frapant - femeia frumoasă care seducea milioane de admiratori în '90 era îmbătrânită, iar operaţiile estetice nereuşite au lăsat urme vizibile pe chipul său. Faţa actriţei era umflată, cel mai probabil din cauza operaţiilor estetice suferite, ca şi buzele, din cauza injecţiilor cu botox în exces.

În mod neaşteptat, Lara purta atunci aceiaşi pantaloni şi pantofi cu care a venit duminică la evenimentul caritabil, lucru rar observat în cazul vedetelor.

În 2012, chirurgul plastician Dr Anthony Youn a declarat pentru Radar Online că Lara Flynn Boyle a încercat să corecteze operaţiile greşite, dar fără rezultat. "Suspectez că a făcut operaţii pentru a corecta intervenţii anterioare sau poate doar injecţii cu ser pentru a disipa efectul operaţiilor nereuşite, dar a rămas cu obrajii căzuţi", a declarat specialistul citat.

Într-un interviu acordat în 2002, când avea 32 de ani, Lara Flynn Boyle recunoştea că se teme de bătrâneţe, dar preciza că nu este adepta măsurilor drastice în privinţa aspectului fizic.
"Ştiu că timpul nu mă avantajează. Sunt foarte puţine roluri pentru femeile mai în vârstă. Ca să spun sincer, nu sunt deloc nerăbdătoare să îmbătrânesc. Cred că acum arăt foarte bine", a mărturisit actriţa.

Pe lângă rolul din Twin Peaks, actriţa s-a remarcat în numeroase alte producţii cinematografice sau de televiziune: Poltergeist III (1998),  Wayne's World (1992), Threesome (1994), Happiness (1998), Ally McBeal (1998-2002), Men in Black II (2002), The Practice (1997-2003),  Huff (2004-2005), Life Is Hot in Cracktown (2009).


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod