8 copii de vedete care au crescut de nu-i mai recunoști

Copiii cresc repede, dar parcă cei de vedete sunt și mai grăbiți: nu mai seamănă cu cei pe care îi știam în urmă cu câțiva ani!

Timpul zboară, iar adesea cei care ne reamintesc acest lucru sunt copiii - cât de repede pot să crească și să se schimbe! Iar cei de vedete par și mai grăbiți. Parcă mai ieri Angelina Jolie își adopta copiii, iar Johnny Depp anunța că a devenit părinte.

Anii trec fără să ne dăm seama și descoperim dintr-o dată că bebelușii vedetelor au devenit copii, apoi au început școala, au absolvit-o, iar acum sunt adolescenți sau tineri la începutul carierei - incredibil cum trece timpul! Imaginile publicate de Bright Side ne arată cum au crescut copiii celebrităților și cât de diferiți sunt astăzi față de pozele din urmă cu un deceniu sau două.
1 din 9

Paris Jackson

Paris este singura fiică a lui Michael Jackson și Debie Rowe. Născută în 1988, Paris are acum 23 de ani și este model, actriță și cântăreață. A apărut în filme precum "Gringo" (2018) și în emisiuni de televiziune, precum "The Ellen DeGeneres Show" și "The Oprah Winfrey Show".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod