7 femei celebre care s-au îndrăgostit de bărbați mai puțin cunoscuți decât ele

Cele mai multe vedete își găsesc iubirea în lumea din care fac parte, iar partenerii lor sunt la fel de celebri. Aceste femei celebre s-au îndrăgostit, însă, de bărbați mai puțin cunoscuți decât ele. Și sunt fericiți împreună.

Când le vedem în filmele de acțiune, sunt puternice, curajoase, chiar impunătoare - și totuși, unele dintre cele mai admirate actrițe de la Hollyood au cedat șarmului unor bărbați mai puțin cunoscuți decât ele, dovedind, încă o dată, că dragostea nu ține cont de reguli și de obstacole.

Chiar dacă în lumea vedetelor cuplurile sunt formate de obicei din parteneri celebri, aceste femei au fost cucerite de bărbați al căror nume nu spune mare lucru.
Ceea ce contează cel mai mult este că sunt fericiți împreună.

Bright Side ne arată că e posibil ca supereroinele din filme să se îndrăgostească de bărbați care se numărau printre admiratorii lor.
1 din 8

Jessica Alba și Cash Garner Warren

Actrița este cunoscută pentru rolul din "Fantastic Four", lansat în 2005. Jessica Alba l-a cunoscut pe Cash Warren, cu un an înainte, în timpul filmărilor, iar acesta a cucerit-o imediat. În 2008, după patru ani împreună, cei doi s-au căsătorit în Beverly Hills. Cuplul are acum trei copii. Cel mai mic dintre ei s-a născut în 2017.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod