Exemple de voință: 15 oameni care au trecut peste toate piedicile și au reușit să-și atingă obiectivele

Nimic nu te poate opri să-ți împlinești visul - aceasta este lecția de voință pe care o oferă acești oameni care au depășit cele mai grele provocări și și-au atins obiectivul, oricât de imposibil părea.
Există oameni care, ajunși într-un punct în care nu mai pot suporta presiunea și problemele care îi apasă, simt că nu mai pot lupta, că nu mai pot face față și clachează. Și există oameni care atunci când se trezesc în fața unor provocări ce par de netrecut, nu renunță nicio clipă la luptă și încearcă tot ce le stă în putință pentru a-și atinge obiectivul.

Diferența dintre cele două categorii pornește la nivel mental. Victime ale unor accidente, bolnavi cărora mortea le dădea târcoale și oameni cu un handicap ce părea o condamnare la chin au reușit prin puterea voinței lor să se ridice și să-și transforme viața.
Sunt oameni care au luptat pentru sănătatea lor, pentru viața lor, pentru fericirea lor. Sunt oameni care și-au găsit împlinirea depășind toate piedicile.

Poveștile lor demonstrează că oamenii sunt capabili să-și schimbe destinul chiar și în cele mai grele condiții. Bright Side prezintă 15 oameni care au reușit să-și transforme viața prin perseverență și al căror exemplu îi motivează și pe ceilalți să lupte pentru visul lor.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod