Helena Christensen n-are stare în pandemie: Cum pozează modelul danez la 52 de ani

Forțată de pandemie, Helena Christensen face prezentări de modă acasă. Postările sale pe rețelele de socializare au devenit virale.
Face ce face Helena Christensen și ia prin surprindere pe toată lumea cu fizicul ei impresionant. La 52 de ani, modelul danez arată de parcă ar avea cu 20 mai puțin, iar fotografiile pe care le postează constant pe rețelele de socializare o mențin în centrul atenției.

Arată incredibil în costum de baie


În lipsa prezentărilor de modă, vedeta și-a transformat locuința în studio foto, iar acum îmbină utilul cu plăcutul, pozând în diverse ținute pe care le promovează online. Ea a postat luni pe Instagram mai multe imagini cu ținute șic, inclusiv una în care apare într-un costum de baie negru și în care arată incredibil de sexy.

Într-o altă imagine, fostul model al casei Victoria's Secret stă întinsă pe canapea, îmbrăcată într-o rochie roșie care o prinde foarte bine, scrie Daily Mail.

"Alegeri indecise din cauza vremeii. Online acum @staerkandchristensen", a scris Helena pe rețeaua de socializare, anunțând, totodată, că veniturile obținute din vânzările acestor ținute vor fi donate: "Încasările vor fi împărțite între @citymeals și @projectstreetdog, ambele organizații minunate, una hrănind bătrânii din New York, iar cealaltă salvând câinii bolnavi și abandonați. Secondhand și vintage", a scris ea.



Marți, vedeta a revenit cu alte imagini în care strălucește cu forma sa fizică impecabilă. De data aceasta a fost și mai îndrăzneață: într-o fotografie ea apare cu un sutien negru și o fustă midi.

Look de primăvară


Cu un look de primăvară, Helena se remarcă într-o fustă neagră acoperită cu floricele roz și într-un un sacou negru deschis la piept pentru a lăsa la vedere sutienul negru. Ea și-a legat talia cu o eșarfă în culorile fustei și și-a completat ținuta cu o încălțăminte neconvențională: o pereche de sandale negre cu talpă subțire și dreaptă, asemănătoare unor papuci.

Într-o altă imagine interesantă, modelul poartă aceeași fustă cu motiv floral, dar combinată cu o jachetă în culori pământii, relatează Daily Mail.

O altă fotografie o arată pe Christensen privind pe lângă camera foto, cu o eșarfă albă pe cap, contrastând cu roșul aprins al rujului și ojei de pe unghii.

Îmbrăcată cu o rochie maxi cu dungi roșii și motive florale pe tiv, vedeta daneză a postat și alături de câinele ei, Kuma.



Într-un alt instantaneu, Helena apare din nou alături de animalul său de companie, de data aceasta într-o fustă midi neagră din satin și o cămasă de aceeași culoare. Ea a pozat și într-o rochie roșie cu buline albe, încălțată cu o pereche neobișnuită de botine.

"Câinele a trecut cu bine peste asta. Toate lucrurile sunt online - Vintage și secondhand de Camilla and me Clothes, sandalele și botinele sunt @staerkandchristensen", a scris ea.

Exponentă a valului de supermodele din anii '90


Modelul conduce brandul Staerk and Christensen împreună cu artista și designerul Camilla Staerk, iar produsele au prețuri cuprinse între 120 și 465 de dolari.

Brandul vinde o colecție exclusivă de articole vestimentare și decorațiuni pentru casă vintage de lux, precum și secondhand de calitate de superioară. Staerk and Christensen este un studio din New York care publică lucrări de modă, design interior, arhitectură, fotografie și film.

Helena Christensen a devenit celebră după ce a câştigat titlul de Miss Danemarca în anii 1980. În 1990, ea a devenit unul dintre "îngerii" casei de modă Victoria's Secret și a făcut parte din valul de supermodele al anilor '90, precum Linda Evangelista, Christy Turlington, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Elle Macpherson și Claudia Schiffer.

Citește și: Céline Dion, la 53 de ani. Genul de om și de artist pe care toată lumea îl respectă


Daneza a devenit ulterior şi imaginea companiei Revlon și a pozat pentru cele mai importante publicaţii de modă, printre care Vogue şi Elle.

După ce a renunțat la prezentările pe podium, Christensen s-a axat pe design vestimentar și a devenit și un fotograf apreciat, fiind co-fondatoare a revistei Nylon, pe care a publicat-o din 1999 până în 2017.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod