7 eroi negativi din filme pe care îi adorăm

În confruntarea cinematografică dintre Bine şi Rău, ne ataşăm mai uşor de personajele pozitive. Există, însă, personaje negative, malefice, care ne fascinează - sunt atât de bine interpretate de cei care le dau viaţă, încât de multe ori îi eclipsează pe eroii pozitivi. Fără aceşti tipi răi, filmele nu ar căpăta substanţă, iar antiteza dintre Bine şi Rău nu ar fi atât de bine definită.

Avem nevoie de eroi negativi pe micul şi pe marele ecran la fel de mult cum avem nevoie de băieţii buni; ei sunt decisivi pentru succesul poveştilor ecranizat, iar faptul că au milioane de fani demonstrează că personajele din "partea întunecată" sunt necesare, credibile și atractive.

Bright Side prezintă o serie de eroi negativi din filme pe care îi adorăm aşa cum sunt: răi, dar fascinanţi.
1 din 8

Heath Ledger - Joker

Un actor excepţional care a lăsat în urmă una dintre cele mai bune interpretări din istorie a unui personaj negativ. Acel Joker din "The Dark Knight" este un reper greu de egalat, irezistibil și atât de uman și de complex deopotrivă. Fără exagerare, Joker-ul lui Heath Ledger poate fi socotit cel mai interesant personaj negativ din istoria filmului.
6 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod