4 stiluri celebre de machiaj: Gwyneth Paltrow, aşa cum n-ai mai văzut-o

Deși nu este adepta unui look foarte glamour, Gwyneth a arătat superb în ședința foto concepută de Max Factor


Gwyneth Paltrow este autoare de cărţi de bucate. În 2008, actriţa a scris, împreună cu maestrul bucătar Mario Batali, cartea "Spain, a Culinary Road Trip with Mario Batali", iar, în 2011, a lansat volumul "My Father's Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family and Togetherness and Notes From the Kitchen Table".

Ador nuanța ușor metalică folosită pe buze, ochi și obrajiCaroline Barnes, make-up artist
De asemenea, în 2013, Paltrow a publicat cartea de bucate "It's All Good: Delicious Easy Recipes That Will Make You Look Good and Feel Great".

Actrița a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt, care i-a devenit apoi partener de viaţă.
În 1997, a început o relaţie cu Ben Affleck, alături de care a rămas doi ani.

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi şi reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune.

Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", începută în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod