4 stiluri celebre de machiaj: Gwyneth Paltrow, aşa cum n-ai mai văzut-o

Primul look încercat de Gwyneth Paltrow a fost cel al actriței Farrah Fawcett

"Domnul Max Factor a fost arhitectul original al glamourului personal și totodată omul responsabil pentru unele dintre cele mai reprezentative look-uri din toate timpurile. Cu o asemenea moștenire în eleganța de la Hollywood, compania s-a întors la rădăcinile sale pentru a sărbători munca emblematică a domnului Max Factor", se arată într-un comunicat al companiei de produse cosmetice, citat de ziarul britanic Daily Mail.

41de ani are Gwyneth Paltrow
Actrița s-a transformat, pe rând, în Audrey Hepburn, Brigitte Bardot, Farrah Fawcett și Madonna.

Primul look prezentat de Gwyneth a fost inspirat de stilul eroinei anilor '70, Farrah Fawcett, cu pletele blonde căzând libere peste umeri și cu genele lungi.

"Am ales-o pe Gwyneth Paltrow și am folosit machiajul pentru a o transforma într-una dintre eroinele eleganței din decenii diferite", a declarat Caroline Barnes, make-up artist la Max Factor. "Pe mine una, Farrah Fawcett din anii '70 mă inspiră cel mai mult. A fost un deceniu al schimbării în machiaj, cu apariția pielii bronzate. Ador nuanța ușor metalică folosită pe buze, ochi și obraji. Un strat subțire de pudră ajută la obținerea acelei străluciri și energii care răzbate din păr și din machiaj, dând acel aer de anii '70", a adăugat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod