4 stiluri celebre de machiaj: Gwyneth Paltrow, aşa cum n-ai mai văzut-o

Actriţa în vârstă de 41 de ani s-a transformat în Madonna, Audrey Hepburn, Brigitte Bardot şi Farrah Fawcett, într-un pictorial care rememorează frumuseţea emblematică a unor staruri.

Gwyneth Paltrow demonstrează că nu degeaba a fost desemnată, anul trecut, de revista People, cea mai frumoasă femeie din lume. Ea a renunțat la stilul său neutru, echilibrat, de machiaj, iar rezultatele sunt uimitoare.

Am ales-o pe Gwyneth Paltrow și am folosit machiajul pentru a o transforma într-una dintre eroinele eleganței din decenii diferiteCaroline Barnes, make-up artist
Max Factor, gigantul din industria cosmeticelor al cărui imagine este Gwyneth, i-a propus un pictorial interesant, în care ea să recreeze câteva dintre cele mai influente look-uri din istoria frumuseții feminine.
Cu ajutorul tehnicilor de machiaj și beneficiind de priceperea directorului de design creativ Pat McGrath, unul dintre cei mai căutați make-up artiști din showbiz-ul internațional, Gwyneth Paltrow a evocat stilul inconfundabil al unor staruri din anii '60, '70, '80 și '90.

A rezultat o ședință foto superbă, care celebrează cei 100 de ani în care Max Factor a definit eleganța feminină. Fiecare dintre cele patru look-uri adoptate de Gwyn reprezintă o îmbinare a liniilor impuse de starurile care au marcat deceniile trecute cu elementele moderne.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod