34 de oameni obișnuiți care au devenit vedete: Cum arătau înainte de a cuceri lumea

Toate vedetele au fost oameni obișnuiți în anii în care încă nu cunoscuseră celebritatea. Dar cine mai știe cum arătau înainte de a cuceri lumea?
Norma Jeane Baker ar fi rămas mult și bine un nume obișnuit; nici azi nu le spune mare lucru celor mai mulți dintre noi. Dar când a devenit cea mai dorită femeie din lume, oamenii n-au mai uitat-o niciodată - Marilyn Monroe a intrat în istorie.

O altă poveste, mai înspre zilele noastre: Cindy Crawford era o puștoaică și se amuza pozând pentru un fotograf local. Nimeni nu o știa atunci, apoi a ajuns una dintre cele mai frunoase și mai celebre femei. Desigur, arăta altfel înainte de a deveni cunoscută, apoi chipul ei a devenit cunoscut în toată lumea.

E greu de imaginat acum, când le putem recunoaște pe loc figurile, cum arătau vedetele cu ani, chiar zeci de ani în urmă, pe vremea când erau niște anonimi.
Din fericire, Bright Side are o serie de fotografii prețioase care ne arată cum s-au transformat starurile din oameni obișnuiți în idoli.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod