17 reguli pe care Meghan Markle trebuie să le respecte după ce a devenit ducesă

De acum înainte, Meghan Markle va trebui să aibă o prezenţă impecabilă. Regina e cu ochii pe ea

 

8. Nu are voie să stea picior peste picior


Potrivit unui expert citat de Hello!, membrii familiei regale britanice nu au voie să stea picior peste picior. N-o s-o vedeţi niciodată pe Kate Middleton într-o asemenea postură - ducesa de Cambridge îşi ţine de obicei picioarele apropiate, înclinate ușor într-o parte, poziție cunoscută sub numele de "Poziția Ducesei".

9. Fără platforme


Potrivit Vanity Fair, Regina detestă acest tip de încălţăminte, aşa că platformele nu au ce căuta în vestimentaţia ducesei de Sussex.

10. Mesele la oră fixă


Regina ţine mult la programul mesei, aşa că Meghan trebuie să ştie că întotdeauna cina se serveşte întotdeauna la ora 20.30 şi se încheie până la ora 22.00.

11. Niciun loc liber


La orice reuniune a familiei regale, Meghan va sta întotdeauna alături de Harry. Între ei nu trebuie să existe niciodată un loc liber.

12. Ordinea intrării într-o încăpere


Există un cod stric de reguli care stabileşte cum intri într-o încăpere în prezenţa membrilor familiei regale. Potrivit Reader's Digest, ordinea este următoarea: Prima este mereu Regina Elisabeta, apoi urmează Prinţul Philip, Prinţul Charles, Camila, Prinţul William, Kate Middleton, apoi Prinţul Harry şi soţia lui.

13. Reguli la masă: Nimeni nu mănâncă înaintea Reginei


Nimeni nu mănâncă înainte ca Regina să înceapă să mănânce. De asemenea, când ea a terminat de mâncat, nimeni nu mai are voie să mănânce.

14. Nimeni nu doarme până când adoarme Regina


Dacă Meghan Markle înoptează sub acelaşi acoperiş cu Regina, ea trebuie să fie trează până când Regina adoarme. Din fericire, suverana nu adoarme târziu.

15. Monopoly, jocul interzis


Popularul joc Monopoly nu este permis la Curtea Angliei. Potrivit Reader's Digest, în 2008, Leeds Building Society i-a dăruit un joc Monopoly Prințului Andrew, Ducele de York.
"Nu avem voie să jucăm Monopoly acasă. Devine prea vicios", a răspuns acesta.

16. Nu ridică nimeni degetul mic


Contrar obiceiului foartze răspândit, degetul mic nu se ridică în timp ce se bea ceaiul. Experta în etichetă Myka Meier a explicat pentru People că degetul mare și cel arătător trebuie să rămână pe ceașcă, în timp ce degetul mijlociu susține baza acesteia. Dacă bea cafea, Meghan Markle trebuie să ţine ceaşca cu toată palma, băgând degetul arătător prin toartă. De asemenea, trebuie să bea din același loc ca să nu păteze ceaşca cu ruj peste tot.

17. Fără crustacee!


Aceaată regulă vine din tradiţia casei regale, când crustaceele nu erau consumate pentru a se evita toxiinfecţiile alimentare. Deşi membrii familiei regale nu mai respectă această interdicţie, Regina ţine la ea, iar Meghan probabil că va mai gusta aşa ceva doar în vacanţele exotice în care va merge doar ea cu prinţul ei.



Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod