17 femei celebre trecute de 40 de ani care cuceresc orice bărbat

Au trecut anii, dar ele nu și-au pierdut puterea de seducție. Aceste vedete înfruntă cu îndrăzneală trecerea timpului și pot cuceri orice bărbat.
Femeile frumoase nu îmbătrânesc niciodată. Iar cele mai norocoase dintre acestea arată extraordinar şi la peste 40 de ani.

La două decenii, în unele cazuri chiar trei, de când se află în prim-plan, câteva femei celebre nu-și arată vârsta și nu și-au pierdut șarmul. Sarah Michelle Gellar are 43 de ani, iar Sofía Vergara - 48, dar rămân unele dintre cele mai frumoase actrițe din lume. Remarcabil este că unele dintre vedetele care arată foarte bine la peste 40 de ani au trecut, de fapt, chiar și de frontiera celor 50 de ani (Gillian Anderson, Catherine Zeta-Jones, Monica Bellucci, Julianne Moore sunt câteva exemple), dar pot rivaliza oricând cu femei cu 20 de ani mai tinere.

Poate cea mai potrivită reprezentantă a acestui grup special de femei celebre este Kylie Minogue.
La 52 de ani, cântăreața australiană s-a logodit din nou și este mai aproape ca oricând de pasul cel mare pe care nu l-a făcut niciodată - căsătoria.

Bright Side ne invită să le aplaudăm pe femeile care reușesc să rămână mereu tinere și frumoase, indiferent de vârstă. Oricare dintre ele poate cuceri orice bărbat!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod