15 vedete care ne arată cum sunt în realitate, fără filtre și fără machiaj

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
Ne-am obișnuit să le vedem arătând impecabil, cu machiaj și coafuri perfect aranjate. Dar în viața de zi cu zi, femeile celebre arată altfel.
Hollywood-ul ne-a făcut să credem că vedetele sunt perfecte și trăiesc într-o lume inaccesibilă. Cu fizicul lor impecabil, cu un machiaj și coafuri executate ca la carte de cei mai buni experți și cu cele mai scumpe ținute, femeile celebre au impus convingerea că așa arată mereu. Dar în viața de zi cu zi, lucrurile stau cu totul altfel.

Este meritul multor staruri că putem vedea cum arată și cum trăiesc, de fapt, vedetele atunci când nu se află în lumina reflectoarelor. Fotografiile în care apar nearanjate, fără machiaj, în ipostaze obișnuite, nu le știrbesc frumusețea, dimpotrivă - acum înțelegem mai bine transformarea prin care ele trec atunci când calcă pe covorul roșu, când filmează pentru o reclamă sau când participă la o emisiune.
În rest, în viața de zi cu zi, vedetele sunt tot oameni și au momentele lor de relaxare, de nepăsare dacă vreți, când nu-și mai bat capul cu "perfecțiunea".

Adevăratul lor chip merită toate aplauzele, pentru că fără intervențiile stiliștilor și fără editarea foto, femeile celebre sunt la fel de femei cum sunt toate celelalte.

Bright Side ne prezintă 15 vedete care demonstrează că frumusețea nu depinde neapărat de machiaj. Imperfecțiunea are rostul și farmecul ei!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod