Cum să porți pantalonii scurți de blugi în vara 2020

Pantalonii scurți sunt în tendințe în această vară, iar fashionistele au descoperit cum să-i poarte astfel încât să creeze ținute sofisticate cu ajutorul lor.
La fel ca în fiecare an, pantalonii scurți sunt piese esențiale pentru sezonul cald, iar blugii scurți sunt de fiecare dată cea mai bună opțiune. În vara 2020 se fac remarcați pantalonii scurți de tip bermude, care ajung până deasupra genunchilor. Fashionistele par să fi făcut o adevărată obsesie pentru ținutele care includ acești pantaloni. Spre deosebire de blugii foarte scurți, care au un aspect adolescentin, pantalonii până la nivelul genunchilor sunt mai ușor de inclus în ținute sofisticate de zi.

Aceștia au de obicei talia înaltă, ceea ce îi face perfecți pentru a crea efectul vizual de picioare alungite.
Pentru un aspect matur, glamour, este necesar să optezi pentru topuri feminine sau sexy, care reușesc să contrasteze cu simplitatea jeanșilor scurți.

De exemplu, topurile cu umerii goi, cele cu volane sau chiar corsetele sunt ideale pentru a obține un look sofisticat cu ajutorul pantalonilor scurți până la nivelul genunchilor. Accesorizează cu poșete împletite și pantofi sau sandale cu toc pentru a completa perfect ținuta. Iată câteva idei de ținute cu pantaloni scurți de blugi:

Pantaloni scurți, cămașă și sandale cu toc

Asortează pantalonii tăi scurți de blugi cu o cămașă cu mânecă scurtă și sandale cu toc, cu barete subțiri.
Este o ținută excelentă pentru o zi călduroasă de vară.
 
Citește și: Aceeași ținută, forme diferite. Două prietene demonstrează că mărimea nu contează 

Pantaloni scurți de blugi, tricou alb și balerini

Una dintre cele mai simple variante în care poți purta pantalonii scurți. Asociază-i cu un tricou alb și balerini nude pentru a obține o ținută confortabilă pentru timpul liber. Nu uita să bagi tricoul în pantaloni, astfel încât să-ți evidențiezi talia.

Pantaloni scurți cu talie înaltă, top elegant și papuci cu toc

Știai că poți include topurile tale elegante de seară și în ținutele de zi? Asortează-le cu o pereche de pantaloni scurți din denim și papuci mules cu toc, iar rezultatul va fi un look sofisticat și sexy.

Pantaloni scurți albi și cămașă cu dungi

Nimic nu este mai confortabil într-o zi călduroasă de vară decât o cămașă lejeră, din bumbac subțire.
Asociază o cămașă cu dungi cu jeanși scurți albi pentru a crea o ținută casual confortabilă. Completează cu un colier cu pandantiv de tip monedă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod