Aceeași ținută, forme diferite. Două prietene demonstrează că mărimea nu contează

Din păcate, oamenii au tendința de a judeca persoanele care se confruntă cu kilogramele în plus. Iar femeile plus size care iubesc moda sunt adesea puse la zid pe rețelele de socializare pentru hainele pe care le aleg.
Pentru a demonstra că aceleași haine pot arăta la fel de bine și pe o femeie suplă și pe una cu forme, două prietene și-au propus să posteze pe Instagram imagini purtând ținute identice. Denise Mercedes și Maria Castellanos au forme complet diferite, însă pot purta cu succes aceleași haine, de mărimi diferite, arătând impecabil amândouă.

Cele două prietene iubesc moda și și-au unit forțele pentru a combate ideile preconcepute despre forma corpului și despre cum „ar trebui” să arate o femeie frumoasă. 
 

Citește și: Ținute inspirate de personaje celebre.
Două surori le recreează cu ajutorul hainelor vintage 

 
De-a lungul timpului standardele de frumusețe s-au schimbat foarte mult. În urmă cu mai bine de 200 de ani femeile plinuțe erau considerate a fi perfecte, însă în ultimele decenii s-a impus concepția că o femeie trebuie să fie foarte slabă, cu sâni mari și posterior bombat pentru a fi considerată frumoasă și sexy. Este ceea ce poate fi numit „sindromul Barbie”, inspirat de silueta complet nerealistă a faimoasei păpuși. 

Tulburările de alimentație precum bulimia și anorexia au făcut numeroase victime în rândul fetelor și femeilor care ți-au dorit să fie la fel de slabe precum supermodelele și celebritățile în vogă.
Dar în ultimii ani, în special datorită luptei constante duse pe rețelele de socializare de organizațiile și celebritățile care combat aceste idei nesănătoase, tot mai multe femei au învățat să-și accepte corpul și să se iubească necondiționat. 


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod