Reacția unui bărbat după ce i s-a spus că femeile îl vor aprecia dacă postează poze cu filtre

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
Nimeni nu poate spune că Glenn n-are simțul umorului. Iar asta îi dă o șansă în plus în încercarea lui de a-și găsi o parteneră.

În vremurile acestea atât de complicate poate fi foarte greu să-ți găsești dragostea. Pandemia a mutilat relațiile sociale și a redus interacțiunea fizică dintre oameni, așa că pentru cei care sunt singuri este și mai dificil să-și descopere sufletul-pereche. Dar nu-i totul pierdut - exemplul lui Glenn ne arată că, dacă ai un pic de umor, poți să te faci remarcat și fără să fii Făt-Frumos.

Glenn Embrey a devenit cunoscut pe Facebook după ce a postat o serie de imagini amuzante care i-au luat prin surprindere pe utilizatorii rețelei de socializare, în special pe femei.

A tot auzit el că dacă pui pe Facebook și pe Instagram poze cu filtre, ai mai multe șanse să atragi femeile, așa că a urmat sfatul întocmai. A postat poze cu el ținând în mână diverse filtre - un filtru de aer pentru motor, unul de polen pentru mașină, unul de combustibil, un filtru de cafea și ce a mai găsit.

Deși nu sunt filtre digitale, cele reale folosite de el s-au dovedit eficiente, pentru că i-au adus peste 37.000 de reacții și peste 10.000 de comentarii pe pagina de Facebook.
N-ar fi reușit așa ceva în veci, cu toate filtrele foto existente. Peste 113.000 de persoane i-au distribuit postarea, iar el a devenit un fel de "eroul zilei".

Mesajul ironic pe care Glenn l-a transmis este că toată lumea vrea să arate perfect pe internet, iar filtrele foto distorsionează realitatea. Iar statisticile îi dau dreptate - conform site-ului Hinge IRL, 29% din bărbați și 32% din femei recunosc că folosesc filtre digitale oferite de Photoshop, Facetune și alte aplicații când postează imagini pe rețelele de socializare, în special pe cele pentru întâlniri.

Mesajul său a fost apreciat de multe femei care, probabil, nu l-ar fi băgat în seamă.

"Nu te-ai fi gândit că o să primești atâta atenție, este?", l-a întrebat o utilizatoare. "Minunat! Simúl umorului este de preferat unei poze bune", a scris alta. Cineva i-a răspuns cu aceeași monedă: "Prea multe filtre! Tipic", iar o altă utilizatoare a comentat: "Ai nevie de o femeie care apreciază simțul umorului... și dacă știe ce fel de filtru este în fiecare poză, atunci ea va fi aleasa."

E clar, Glenn Embrey a reușit să se facă remarcat cu filtrele lui. Și, mai important, e pe gustul femeilor!


Foto: Bored Panda

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod