Te lingi pe degete! Cum gătește femeia care a primit o stea Michelin pentru mâncarea sa delicioasă

Jai Fai a devenit celebră în toată lumea pentru omleta cu crab foarte delicioasă pe care o prepară în restaurantul ei


Înăuntru, doar două mese sunt disponibile pentru rezervări, iar ea servește doar la șapte mese în același timp. Milien și-a trecut numele pe lista de așteptare la ora 12.00 și până la 14.30 a așteptat într-o cafenea din apropiere până când s-a deschis restaurantul.

Jai a primit-o în bucătăria sa, unde gătește pe plitele încinse de jarul cu cărbuni.

Cu ochelarii de protecție care îi protejează ochii de stropii de apă și de ulei fierbinte, ea este singura care gătește în local, iar ajutoarele sale îi dau la îndemână tot ce are nevoie și prepară ingredientele, dar numai ea le amestecă și crează preparatele finale.



Foarte mulți curioși și pofticioși vin doar ca să o fotografieze și să o filmeze în timp ce Jai Fai gătește fără să le dea atenție, concentrată pe ceea ce face. Mâncarea este delicioasă. Milien a încercat omleta de crab, preparatul care a făcut-o celebră în toată lumea, dar și noodles foarte iuți, iar pentru copii a comandat varianta simplă, fără condimente.

Nota de plată a însumat în jur de 70 de dolari, destul de mult pentru o mâncare "pe stradă", dar un preț foarte mic pentru meniul pregătit de un chef distins cu o stea Michelin.

7 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod