Tatăl unei fete a găsit o sticlă de whiskey în dulapul ei. Reacţia lui este genială

de Daniel Dumitrescu, 5 Septembrie 2017

Un tată a găsit în dulapul fiicei lui o sticlă de whiskey aproape goală. El i-a transmis un mesaj care a devenit viral pe internet.

O adolescentă din Texas a avut o surpriză. Fata a plecat în vacanţă şi a primit un mesaj video de la tatăl ei, care a ţinut să o anunţe într-un mod original că i-a descoperit secretul: sticla de whiskey pe care ea a ascuns-o în dulapul său.

Mesajul începe fără să anunţe ceea ce urmează, tatăl spunându-i fiicei sale, în vârstă de 16 ani, că speră să se simtă bine în excursia din South Padre Island. După ce o ia pe ocolite, bărbatul trece la subiect: "Hei, când te întorci acasă, aş vrea să vorbim despre asta."

Tatăl arată spre sticla aproape golită şi continuă: "Nu ştiu dacă ţi-o fi căzut dintr-o şosetă, pentru că era în sertarul cu şosete. Au fost nişte ştiri despre nişte indivizi care sparg locuinţele şi ascund sticle de whiskey.

Dacă aşa a fost, atunci trebuie să anunţăm Poliţia. Dar dacă ai altă explicaţie, atunci poate ne-o zici tu când te întorci acasă", a continuat el, zâmbind. "Te iubim, fată. Pa!", a încheiat acesta.

Adolescenta, care apare cu numele Elainey pe Twitter, a postat înregistrarea video cu următorul mesaj: "Deeeci părinţii mei au găsit această sticlă pe care o ascundeam în camera mea...".

Mesajul video transmis de tatăl fetei a făcut senzaţie şi a devenit viral pe internet, fiind redistribuit de peste 10.000 de ori, relatează Daily Mail.

Elainey nu a mai scris apoi despre ce pedeapsă a primit.

Probabil că tatăl ei lucrează la o urmare a filmuleţului, comentează ironic ziarul citat.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Wagina Pysdoll pe 2 Iul 2016, 13:36
  secretele iubirii

  E bine ca nuu i-a gasit prezervativele!

  4
  0

 • evisceron pe 2 Iul 2016, 10:44
  Pedeapsa

  Cred ca primul lucru care il cere tatal la intoarcerea fiicei este ca ea sa faca baie, sa se spele...

  0
  1

 • Carmen pe 2 Iul 2016, 10:34
  @Wow

  E o stire de amuzament ! Nu trebuie sa te ambalezi asa... Vrei doar crime si violuri ?

  1
  0

 • Anonimatosul pe 2 Iul 2016, 00:01
  Pedeapsa

  Cred ca stiu ce pedeapsa a primit fata. A petrecut o zi inchisa in camera ei si a fost privata de telefoane si alte dispozitive de tinut plictiseala deoparte.

  2
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod