bebeluş video

Cel mai harnic bebeluş dă cu aspiratorul şi spală vasele! Video amuzant

Un tată din Noua Zeelandă are un bebeluş foarte ascultător. El şi-a filmat fetiţa când dă cu aspiratorul, spală vasele şi curăţă geamurile, iar imaginile amuzante au devenit virale pe internet.

De multe ori, părinţii se plâng că e foarte greu să facă tot timpul curăţenie după dezordinea pe care o provoacă în casă copiii lor. Dar un tătic blogger din Noua Zeelandă are o soluţie convenabilă şi amuzantă.

Jordan Watson a postat pe pagina de Facebook How to Dad un totorial video în care le arată părinţilor cum să-şi convingă copiii mici să facă treburi gospodăreşti. Secretul pentru a-i atrage spre astfel de activităţi este foarte simplu: "Sunt bebeşuli, vor face orice le spui, doar cere-le şi o vor face", spune Watson.

Neozeelandezul a început să posteze tutoriale video din 2015, după ce i s-a născut primul copil, oferind soluţii pentru diferite probleme care îi interesau pe părinţi, de la cum să adormi un bebeluş până la cum să înveţi un copil să meargă pe bicicletă, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

În ultimul tutorial, el îi dă fiicei sale, Alba, un burete şi o întreabă dacă vrea să spele vasele.

Fetiţa se îndreaptă fără ezitare spre chiuveta din bucătărie şi începe să cureţe în joacă farfuriile.

bebe

Apoi, ea dă cu aspiratorul şi se descurcă să împingă şi să tragă singură aparatul pe covor. Tatăl o filmează şi cum mătură frunzele în grădină, misiune pe care o duce mai greu la îndeplinire, apoi cum curăţă masa. Când Jordan o roagă pe Alba să cureţe duşul, ea se udă din cap până în picioare cu apă. Urmează alte sarcini pe care adorabila micuţă le îndeplineşte fără să crâcnească.



După atâtea treburi, tatăl o roagă să întindă rufele la uscat, iar ea dă primele semne de oboseală, părând tentantă să se întindă peste coşul plin.

Deşi se distrează bine făcând atâtea treburi în casă, micuţa are şi ea limitele sale. În ciuda încurajărilor tatălui ei, Alba refuză să cureţe toaleta, spunându-i simplu - "nu". Semn că e destul de mare ca să ştie ce-i place şi ce nu.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod