caine video

Câinele care râde ca să primească tort. Video amuzant

Un câine din rasa Jack Russell Terrier a înţeles repede cum poate să primească o recompensă dulce: trebuie să-şi arate dinţii ca şi cum ar râde.

Cei mai mulţi câini învaţă că dacă se aşază supuşi cu botul pe labe sau răspund la comenzile stăpânilor vor fi răsplătiţi. Sau măcar nu vor fi pedepsiţi. Dar un terrier Jack Russell a descoperit o metodă diferită de a face rost de desert: o înregistrare video amuzantă în care patrupedul îşi arată dinţii, ca şi cum ar râde, a devenit viral pe internet.

Câinele ciuleşte urechile, îşi scoate dinţii şi îşi încleştează maxilarele, într-un mod care stârneşte râsul, iar stăpânul lui atinge cu degetul tortul de pe masă şi îl îndreaptă spre botul animalului. Deşi pare că îl va muşca, terrierul linge glazura de pe deget, iar când omul întinde din nou degetul spre tort, el îşi reia postura amuzantă şi primeşte o nouă recompensă.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod