Video amuzant: Cum reacţionează o fetiţă de trei ani când vede pentru prima dată un tren sosind în gară

Un clip cu reacţia unei fetiţe de trei ani, Madeleine, atunci când vede pentru prima dată venind în gară un tren a devenit viral pe YouTube.

Clipul a fost postat pe YouTube de tatăl fetiţei, Daniel Dubois, în urmă cu doi ani, dar a devenit viral abia acum, după ce o persoană necunoscută l-a postat pe Reddit, relatează ziarul bitanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Prima călătorie cu trenul a fost un cadou pentru Madeleine Dubois la împlinirea vârstei de trei ani.

Daniel Dubois a mărturisit că s-a gândit înainte că fiica lui va fi fericită atunci când va vedea trenul sosind în gară pentru prima oară, dar a recunoscut că reacţia fetiţei i-a depăşit aşteptările.

"Dacă ar fi fost speriată, era cu totul altceva. La o asemenea vârstă copiii sunt sinceri şi mi-a plăcut acel entuziasm curat", a declarat Daniel Dubois.


El a mai afirmat pentru ABC News că nu îşi închipuia că acel clip va ajunge atât de cunoscut şi că Madeleine, acum în vârstă de 5 ani, a depăşit obsesia cu trenurile, fiind în prezent atrasă de altceva.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod