Whitney Houston: primele detalii despre moartea vedetei

Potrivit site-ului tmz.com, specializat în exclusivități din lumea artistică, un membru al familiei cântăreței a găsit-o fără suflare pe Whitney Houston în camera ei de la etajul 4 al hotelului Beverly Hilton și a anunțat imediat paza, apoi personalul hotelului a sunat la serviciul de urgență 911. Un angajat al hotelului a dezvăluit că vedeta a fost găsită în baie.
Potrivit site-ului tmz.com, specializat în exclusivități din lumea artistică, unul dintre bodyguarzi a găsit-o fără suflare pe Whitney Houston în cada din baia camerei de la etajul 4 al hotelului Beverly Hilton, din Beverly Hills, și a anunțat imediat paza. Personalul hotelului a sunat la serviciul de urgență 911.

Când paramedicii au ajuns la fața locului, artista nu era conștientă. Poliția și un echipaj de pompieri au venit repede la hotel.  Potrivit surselor citate de TMZ, medicii au început imediat procedura de resuscitare, inclusiv cu șocuri electrice, însă fără succes.
Decesul a fost pronunțat la ora locală 3.55 P.M.

Whitney Houston s-a întâlnit joi cu cântărețul Eldra Patrick ElDebarge, în separeul VIP al unui club de noapte din Hollywood. Potrivit TMZ, cei doi au purtat o discuție emoționantă și s-au îmbrățișat, iar Whitney avea lacrimi în ochi. Fiica artistei, Bobbi Kristina, poate fi văzută în înregistrarea postată pe site-ul tmz.com.
Houston a fost fotografiată mai târziu, la ieșirea de la o petrecere ocazionată de decernarea premiilor Grammy.
Ea arăta foarte rău și părea că abia se mai ținea pe picioare.


Potrivit surselor citate de TMZ, Whitney "a chefuit zdravăn" noaptea trecută, la hotelul Beverly Hilton, unde era cazată. Ea a băut și a glumit zgomotos cu mai mulți prieteni în barul hotelului, dar Cissy Houston, mama vedetei, și cântăreața Dionne Warwick susțin că Whitney se simțea bine cu câteva ore înainte de a muri.
Bobby Brown, fostul soț al cântăreței, este "șocat și întristat"de vestea decesului și plânge într-una, susțin membrii formației sale, New Edition, citați de TMZ.

În prima fază, ancheta Poliției se concentrează pe locul în care a fost găsit cadavrul.
Potrivit TMZ, investigatorii au primit mandat de percheziție și au căutat indicii care ar putea avea legătură cu moartea artistei, inclusiv droguri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod