Sharon Stone, internată într-o clinică din Milano

Actriţa americană a fost internată din cauza unor migrene puternice, vineri, într-o clinică din Milano, informează agenția Reuters, citată de Mediafax.
Sharon Stone, în vârstă de 54 de ani, s-a plâns de o migrenă severă, după ce a asistat la prezentarea de modă susţinută de casa Fendi, vineri, în cadrul Săptămânii Modei de la Milano.

Din fericire, artista americană şi-a revenit şi a putut să prezinte, sâmbătă, o gală de caritate la care au participat multe vedete, organizată pentru a strânge fonduri în beneficiul programelor de cercetare împotriva SIDA.

Sharon Stone s-a confruntat cu o problemă de sănătate gravă în 2001, când a fost spitalizată din cauza unui anevrism cerebral - o hemoragie în creier, care poate să provoace un accident vascular cerebral -, după ce acuzase o serie de migrene puternice.

La gala de sâmbătă de la Milano, actriţa a purtat o rochie neagră decoltată, a zâmbit în faţa camerelor de filmat şi le-a spus jurnaliştii prezenţi la eveniment că se simte bine.

"Vă mulţumesc.
Mă simt bine, sunt bine, iar starea mea de sănătate este bună. Sunt fericită să mă aflu aici"
, a declarat Sharon Stone pentru Reuters Television.

"Sunt foarte fericită să mă aflu aici, pentru un eveniment care înseamnă atât de mult pentru mine", a adăugat actriţa.

Reprezentanţii organizaţiei AmfAR (The American Foundation for AIDS Research) au precizat într-un comunicat oficial: "Sharon Stone a fost examinată de medici, care s-au asigurat că starea ei de sănătate este bună.
Şi, la fel cum spunea chiar ea, nimic nu ar fi putut să o împiedice să participe la această gală"
.

La eveniment au fost prezenţi designerii italieni Silvia Venturini Fendi şi Roberto Cavalli, dar şi Lapo Elkann, moştenitorul familiei care deţine grupul Fiat.
Intervenţiile muzicale au fost asigurate de DJ-ul Mark Ronson şi rapperul Theophilus London.

Gala amFAR de la Cannes reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente mondene din Europa şi reuneşte în fiecare an numeroase staruri internaţionale.
În 2011, la gala amFAR a fost strânsă o sumă de peste 7 milioane de dolari. Sharon Stone promovează cauzele acestei fundaţii de 16 ani, notează Mediafax.

În vara acestui an, actrița americană a venit în România pentru a filma, alături de Andy Garcia, pentru lungmetrajul "What About Love", în regia lui Klaus Menzel.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod