Sharon Stone, fără machiaj. Cum arată vedeta la 54 de ani - FOTO

Actriţa Sharon Stone, aflată în vacanţă în America după ce a terminat filmările în România pentru cel mai recent film al ei, a fost surprinsă de fotografi fără machiaj.

Aflată în vacanţă în SUA după ce a terminat filmările în România, actrița a fost surprinsă de fotografi fără machiaj.

Sharon Stone se afla în Aeroportul Internaţional din Los Angeles (LAX), când fotografii au surprins-o arătând foarte natural, într-o ţinută casual şi fără machiaj.  Văzut de aproape, chipul starului american nu are deloc riduri sau pete evidente. Dimpotrivă, tenul ei şi-a păstrat tinereţea, fiind ferm, neted şi radiind de prospeţime, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Deşi în aeroport era îmbrăcată foarte casual, fără tocuri, în blugi şi un tricou cu imprimeu, silueta actriţei a putut ieşi în evidenţă.  Sharon se numără printre cele mai atrăgătoare vedete de la Hollywood, la 54 de ani actriţa având un corp care ar putea face invidioase femei chiar de două ori mai tinere.



Celebră pentru rolul din "Basic Instinct", din 1992, Sharon Stone a fost în august în România, unde a filmat câteva scene pentru "What About Love?", cel mai recent film al său, în care ea şi Andy Garcia interpretează rolurile de părinţi. Blonda a fost ţinta paparazzilor în Bucureşti, atât pentru scenele sexy în care filma pe balcon purtând doar un sutien, cât şi în pauzele dintre filmări, când a fost surprinsă în repetate rânduri alături de iubitul ei în vârstă de 27 de ani, Martin Mica.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod