Andrei Gheorghe: "Primul sărut a fost cu un băiat"

Realizatorul TV a povestit cum se pregătea să sărute fetele, pe vremea când era elev în clasa a şaptea. El a mărturisit că prima lecţie a primit-o de la un prieten.
Andrei Gheorghe a povestit pentru site-ul profadesex.ro că a învăţat să sărute de la un băiat, într-o tabără. "Prima oară m-am sărutat cu un băiat, a fost interesant şi îi sunt şi recunoscător, Dănuţ îl chema. Eram în clasa a cincea, şapte băieţi în tabără (…) şi ce poţi să faci în tabără după ce profesorii vă lasă singuri? Cretinisme. Într-o seară, Dănuţ al nostru, după ce un alt băiat ne-a învăţat Balaurul, când îţi tragi fumul expirat pe gură înapoi pe nas, chestie ce ni se părea tare cool… şi la un moment dat Dănuţ întreabă dacă ştim să sărutăm o fată.
Noi îi zicem că da, dar el 'nu mă, cu limba'. Păi oau cum se face asta? A venit Dănutz, m-a luat, m-a sărutat, şi toţi erau 'bă da ce îi face acum, îi bagă limba în gură. Dănutz era un băiat drăguţ, obraznic, tupeist, arogant, a devenit cel mai cool, a fost funny experienţa şi rememorând acea fracţiune de secundă... am simţit dulcele, am simşit tandreţea, chestia aia care nu mai era copilărească"
, a povestit el pe site-ul profadesex.com.

Realizatorul TV spune că această experienţă i-a fost de folos mai târziu, apoi la rândul lui a devenit "instructor": "După care nu m-am mai sărutat cu nimeni ani de zile, deh, fetele cu care umblam eu nu vroiau să se sărute, vroiau să se pupe că erau fetiţe mici, însă it helped me, când a fost nevoie am fost pregătit şi între timp eu mi-am învăţat toţi verişorii şi verişoarele."
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod